Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

«Ασπρόμαυρη» παράνοια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ μέσα στο Βέλγιο» (Video)

Ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι Ελληνικές ομάδες έχουν οπαδούς σε όλα τα μέρη της γης και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έγινε… «ασπρόμαυρο».

Συγκεκριμένα, δύο κοπέλες Ελληνικής καταγωγής βρέθηκαν στις Βρυξέλλες και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εντός του χώρου, υπάρχει η δυνατότητα τα νέα παιδιά να γράψουν τις απόψεις τους, τις σκέψεις τους από όλα τα μέρη του κόσμου μέσω της τεχνολογίας, με το αποτέλεσμα να φαίνεται σε μία οθόνη λίγα μέτρα παρακάτω. Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει το viral βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται οπαδοί του «Δικεφάλου» να ζητούν το «διπλό» στο Βέλγιο με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους για τους «8» του Conference League.

Το μήνυμα αναλυτικά έγραφε στα Ελληνικά «Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ μέσα στο Βέλγιο. Μόνο ΠΑΟΚ ρε μ***α», με την κοπέλα που έγραψε το «ασπρόμαυρο» μήνυμα να λέει «Μόνο ΠΑΟΚ ρε».

Το μόνο που μένει πλέον, είναι να δούμε εάν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα πραγματοποιήσουν την ευχή των οπαδών τους.

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://vm.tiktok.com/ZGemvffNY/

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ