Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Μπάμπης Ταγκάεφ: «Η κίνηση μου ήταν απαράδεκτη, ζητάω συγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο»

Ο Μπάμπης Ταγκάεφ «έλυσε» την σιωπή του ένα 24ωρο μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με τον Ποσειδώνα Καρπάθου.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρδου χτύπησε βάναυσα και αδικαιολόγητα τον αντίπαλο παίκτη Μανώλη Νασόπουλο στην αναμέτρηση της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, με μία κλωτσιά στο κεφάλι, με τον ισόβιο αποκλεισμό του από τους αγωνιστικούς χώρους να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θέλησε με την επιστολή που ζήτησε να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα xxsports.org να απολογηθεί για το περιστατικό.

«Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι αυτό η συγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργεια μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω. Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή την στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ