Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Βερστράτε: «Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ – Στοιχειωμένη έδρα η Τούμπα»

Ο Μπίργκερ Βερστράτε έκανε δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.

Αρχικά, ο Βερστράτε δήλωσε: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί γενικά να συγκριθεί με τη βελγική διοργάνωση. Οι πέντε σύλλογοι στην κορυφή είναι πραγματικά ίσοι. Εδώ παίζεται ένα ποδόσφαιρο επαφής, με πολλή ένταση. Αυτό ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Η Κλαμπ Μπριζ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική όταν έχει την μπάλα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά εξαιρετικά επικίνδυνος στη μετάβαση».

Στη συνέχεια, ο 29χρονος παίκτης του Άρη συμπλήρωσε: «Λόγω του χαμηλότερου συντελεστή την περασμένη σεζόν, η Ελλάδα είχε μία ομάδα λιγότερη στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν. Θα ήθελαν να το αλλάξουν αυτό. Επομένως, θα ήταν καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν ο ΠΑΟΚ φτάσει στα ημιτελικά του Conference League. Άκουσα ότι σκέφτονται ακόμη και να αναβάλουν τα παιχνίδια στα playoffs αν περάσει στην επόμενη φάση».

Επίσης, ο Βέλγος παίκτης τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει μια καυτή έδρα. Έχουμε ήδη παίξει εκεί δύο φορές φέτος, έχουμε μια νίκη και μια ισοπαλία. Πρέπει να έρθουν σε εμάς την τελευταία αγωνιστική των playoffs. Θεωρητικά μπορούν να παίξουν ακόμα και ως πρωταθλητές στο γήπεδό μας, αλλά δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συμβεί! Έχουμε μεγάλη αντιπαλότητα με τον ΠΑΟΚ. Το γήπεδό τους απέχει μόλις τέσσερα χιλιόμετρα από το δικό μας. Μπορείτε να συγκρίνετε αυτά τα ντέρμπι λίγο με την Αμβέρσα εναντίον της Μπέερσοτ, αλλά στο… επί δέκα. Η Τούμπα, το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι μια… στοιχειωμένη έδρα. Μπορεί να μπουν πολλοί και είναι και πολύ κοντά στο αγωνιστικό χώρο. Η Κλαμπ Μπριζ πρέπει πραγματικά να προετοιμαστεί για μια πολύ εχθρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ