Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φοίνικας Τούμπας 1962: «Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό μας στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ.»

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ομάδα του Φοίνικα Τούμπας τη χθεσινή ημέρα, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου στο γήπεδο της Τριανδρίας (14/04, 17:00).


 

Οι διοικούντες του Φοίνικα Τούμπας καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης στον Κυριακάτικο αγώνα – γιορτή τους ομάδας τους κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Φοίνικα, κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Β κατηγορίας Ε.Π.Σ.Μ.
Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και μετά και την περσινή τους “ατυχία” στη διαδικασία των play off, επανήλθαν ακόμη πιο δυνατοί έτσι ώστε τη φετινή χρονιά να μη δώσουν δικαιώματα όπως και έγινε!

3 στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος βρίσκονται όπως αναμενόταν στην 1η θέση και μάλιστα έχουν απόσταση 7 βαθμούς από τον 2η Απόλλων Καλαμαριάς(παλεύουν με την Αστραπή Μεσαίου για τη 2η θέση του οδηγεί στην Α’ κατηγορία.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση-κάλεσμα της ομάδας :

” Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ . ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4/24 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ , ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΜ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ . ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΙΝΙΞ ΤΟΥΜΠΑΣ.
Μία ομάδα, μία οικογένεια! ΦΟΙΝΙΞ 1962 ”
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ