Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπλάνκο στον Αθλητικό Κόσμο: «Στην ΑΕΚ έζησα όμορφες στιγμές που θα τις «κουβαλάω» σε όλη μου τη ζωή – Χαρούμενα 100 χρόνια»!

Στον Αθλητικό Κόσμο και τον αρθρογράφο, Νίκο Μαμάη, μίλησε για τα 100 ένδοξα χρόνια ιστορίας της ΑΕΚ, ο 41χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης, που έχει γράψει ιστορία με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, Ισμαέλ Μπλάνκο!

Η ΑΕΚ αύριο (13/04) γιορτάζει τα 100 ένδοξα χρόνια ιστορία της και οι φίλοι της Ένωσης θα έχουν ευκαιρία να γιορτάσουν μέσα από τις συναρπαστικές εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τα 100 χρόνια «κιτρινόμαυρης» ιστορίας δεν θα μπορούσε να ξεχάσει ούτε, ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος μέσα από τον Αθλητικό Κόσμο στέλνει τις ευχές του για τα γενέθλια της ΑΕΚ, μίλησε για τις στιγμές που έζησε αυτά τα 4 χρόνια στην Ένωση και δήλωσε πως κάποια μέρα θα ήθελε να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους», γιατί αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισμαέλ Μπλάνκο στον Αθλητικό Κόσμο:

«Χαρούμενα 100 χρόνια ΑΕΚ! Ευχαριστώ που μου ανοίξατε την πόρτα σας και αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μέσα σε αυτά τα 100 χρόνια. Συνεχίστε να γιορτάζετε για περισσότερα χρόνια και με περισσότερες επιτυχίες.

Είμαι ευγνώμων προς όλους τους οπαδούς. Πέρασα 4 όμορφα χρόνια στην ΑΕΚ, όλα τα γκολ τα οποία σκόραρα, να βλέπω τους οπαδούς να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν το όνομά μου.

Στην ΑΕΚ πήρα μαθήματα και έζησα όμορφες στιγμές που θα τις «κουβαλάω» σε όλη μου τη ζωή. Ελπίζω κάποια μέρα, να επιστρέψω, γιατί αγαπώ την ομάδα και τους οπαδούς της. Ο Ζορό θα είναι πάντα παρών στην ΑΕΚ»!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ