Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μιλουτίνοφ: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη, στα δύσκολα έδειξαν πόσο σπουδαίοι είναι»

Σε κάτι ασυνήθιστο για τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά σε ντέρμπι «αιωνίων», τον κόσμο του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε για το χειροκρότημά του στη διάρκεια του σοβαρού τραυματισμού του, ο σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, σε δηλώσεις του έπειτα από το τέλος του νικηφόρου αγώνα των «ερυθρολεύκων» απέναντι στη Φενερμπαχτσέ.

 

  • Για την δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του: «Όλα ήταν δύσκολα, μετά το χειρουργείου ήταν λίγο δύσκολες στιγμές, αλλά η οικογένειά μου, ο οργανισμός του Ολυμπιακού, όλοι ήταν στο πλευρό μου. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω. Χωρίς την υποστήριξή τους θα ήταν πιο δύσκολο για εμένα να επιστρέψω. Το πιο σημαντικό είναι ότι εκείνες οι ημέρες ανήκουν στο παρελθόν πλέον, οι κακές ημέρες είναι πίσω μου. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να φορέσω ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού και να επιστρέψω με αυτή την καταπληκτική ομάδα, να έχουμε αυτή τη νίκη σήμερα για να εκπληρώσω όλη μου την μέρα».
  • Για το αν ο Ολυμπιακός πιάνει το pick της απόδοσής του: «Ας πάμε βήμα βήμα. Θέλαμε πολύ να τελειώσουμε την κανονική περίοδο με αυτή τη νίκη και να δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα κάνουμε στα πλέι οφ. Έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια μέχρι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα».
  • Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι γιατί είμαι εκτός ρόστερ, αλλά θέλω επίσης να πω κάτι γιατί ήταν μεγάλο πράγμα, σε πολλούς ανθρώπους δεν θα αρέσει αλλά πρέπει να το πω. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Στις δύσκολες στιγμές για εμένα με χειροκρότησαν και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω. Δείχνουν πραγματικά πόσο σπουδαίοι είναι».

 

Τις δηλώσεις του 29χρονου Σέρβου καλαθοσφαιριστή των Πειραιωτών άκουσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος του έδωσε συγχαρητήρια, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ