Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Όλα ανοιχτά για την 3η θέση!

Play-off

Νίκη Βόλου – Μακεδονικός 1-1

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες που γρήγορα θα ξεχαστεί τόσο η Νίκη όσο και ο Μακεδονικός αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με λίγες ουσιαστικές προσπάθειες. Η «κυανόλευκη» ομάδα γενικά είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της με τον Μακεδονικό να διαχειρίζεται σωστά την άμυνά του ωστόσο στις λίγες επιθέσεις που έκανε δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Γκαραβέλη.

Αντίθετα με το πρώτο, το δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις και από ένα γκολ για κάθε ομάδα!

Στο 54’ από θέση τετ-α-τετ ο Ραμίρεζ «νικήθηκε» από τον Γκαραβέλη και στο 56’ το γυριστό σουτ του Κάσσου πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γουναρίδη!

Στο 75’ σε γρήγορη αντεπίθεση του Μακεδονικού από κοντά ο επερχόμενος Σιμόνι μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1!

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 77’ χάθηκε κλασική ευκαιρία από τον Μακεδονικό να διπλασιάσει τα τέρματά του όμως ο Γιαννίτσης έσωσε πάνω στην γραμμή το σουτ του Ζαφειράκη!

Η Νίκη Βόλου αφυπνίστηκε και στο 84’ κατάφερε να ισοφαρίσει! Ο Παναγιωτίδης ελίχθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι. Ο Πολίτης ευστόχησε εύκολα κάνοντας το 1-1 και ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους! Να επισημάνουμε ότι στη συγκεκριμένη φάση ο Παναγιωτίδης έπεσε άτσαλα στο έδαφος και πιθανόν υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης!

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μακατσάρια έβγαλε σε θέση βολής τον Κυριακίδη το σουτ του οποίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε μια φάση παραλίγον ολικής ανατροπής για τη Νίκη!

Στο 91’ ήταν η σειρά του Μακεδονικού να «κλέψει» τους τρεις βαθμούς ωστόσο ο Γκαραβέλης με ωραία απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σιμόνι!

Έτσι οι δύο ομάδες παρέμειναν στην ισοπαλία και συγχρόνως στην ισοβαθμία με 21 πόντους, καθώς μοιράζονται την 3η θέση των play-off.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Στίκας (70’ Γιαννίτσης), Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (86’ λ.τρ. Μπαλλάς), Λίταινας, Κάσσος (73’ Πολίτης), Κρητικός, Πέττας (70’ Μακατσάρια)

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Λυμπεράκης, Γρομητσάρης, Σαραγιώτης, Μελετίδης (74’ Γρηγοριάδης), Τσιλιγγίρης (λ.τρ. 46’ Ζαφειράκης), Χάσεκ, Κουλούρης (44’ λ.τρ. Ραμίρες), Μπουλάτοβιτς (60’ Παναγιωτούδης), Χερίδης (60’ Σιμόνι)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ