Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Με κόσμο στην Τούμπα η Κλαμπ Μπριζ

Περισσότεροι από 1000 φίλοι της Κλαμπ Μπριζ θα είναι στην Τούμπα, για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στις 22:00 για τα ημιτελικά του Conference League.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν κάποιες οδηγίες για το προσεχές ματς προκειμένου να μην γίνουν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων.

Παρακάτω η ανακοίνωση των Βέλγων:

“Την Πέμπτη, η Λέσχη θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ θα κάνουν το ταξίδι μαζί τους για να φωνάξουν τη Λέσχη σε έναν ιστορικό ημιτελικό. Η Λέσχη καλεί τους οπαδούς της να είναι προσεκτικοί.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η Λέσχη καλεί τους οπαδούς της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα. Σας συμβουλεύουμε να μην φοράτε τα χρώματα της Λέσχης έξω από το γήπεδο. Προσπαθήστε να μείνετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των φροντιστών μας στο γήπεδο και των τοπικών αρχών.

Το πρωί της Τρίτης οι εκπρόσωποι της Club Brugge θα έχουν νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τους εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να εξετάσουν την τελευταία κατάσταση των πραγμάτων και να διασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ασφάλεια των οπαδών μας στο γήπεδο”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ