Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφεραν στο Λονδίνο οι «Reds»

Νέα γκέλα για τη Λιβέρπουλ πριν λίγο, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League και οι ελπίδες της για τον τίτλο λιγόστεψαν κι άλλο.

 

Τα «σφυριά» μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 43′ με τον Τζάροντ Μπόουεν, με τους «Reds» ωστόσο να πετυχαίνουν την ανατροπή στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άντριου Ρόμπερτσον που ισοφάρισε σε 1-1 και με το αυτογκόλ του Αλφόνς Αρεολά 17 λεπτά αργότερα (65′), το οποίο έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1-2). Οι γηπεδούχοι όμως έδειξαν ψυχικά αποθέματα… και με τον Μάρκος Αντόνιο ο οποίος σκόραρε στο 77′, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Με τον έναν βαθμό η Λίβερπουλ παρέμεινε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 75 πόντους σε 35 αγώνες, δεύτερη είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 76 και δύο παιχνίδια λιγότερα (33), ενώ στην κορυφή βρίσκεται η Άρσεναλ με 77 βαθμούς σε 34 ματς.

 

Γουέστ Χαμ: Αρεολά, Τσουφάλ, Ζουμά, Ογκμπόνα, Έμερσον, Άλβαρες, Σούτσεκ (74′ Γουόρντ-Πράουζ), Πακετά, Κούντους, Μπόουεν, Αντόνιο.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79′ Γκόμεζ), Κουάνσα (90’+1′ Σομποσλάι), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μακάλιστερ, Έντο (79′ Νούνιες), Χράφενμπερχ, Έλιοτ, Χάκπο, Ντίας (79′ Σαλάχ).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ