Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ: Προχωράει με Σλοτ στην μετά Κλοπ εποχή

Η στοχευμένη επιλογή του Σλοτ, η έγκριση του Κλοπ και ο φόβος να μην αποδειχθεί Τεν Χαγκ και οδηγήσει την ομάδα σε “ναυάγιο”.

Όπως όλα δείχνουν μετά το ρεπορτάζ της ολλανδικής ιστοσελίδας Telegraaf και το γνωστό “here we go” του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Άρνε Σλοτ θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στην άκρη του πάγκου της Λίβερπουλ.

Μάλιστα η επιλογή του αρέσει και στον Γερμανό αναμορφωτή της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ ο οποίος ενέκρινε τον τρόπο παιχνιδιού του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για να φτάσουν σε συμφωνία Φέγενορντ και Λίβερπουλ χρειάστηκε οι εξ Αγγλίας ορμώμενοι “κόκκινοι” να προχωρήσουν σε γενναία αύξηση της προσφοράς τους. Που κυμαίνεται σύμφωνα και πάλι με την Telegraaf στα 13,5 με 15 εκ.€. Καθιστώντας τον Σλοτ, που ανυπομονεί να δουλέψει στο Νησί, τον πέμπτο (τουλάχιστον) πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία. Πίσω από τους Γκράχαμ Πότερ (Μπράιτον – Τσέλσι – 2022 – 25 εκ.€), Γιούλιαν Νάγκελσμαν (Λειψία – Μπάγερν Μονάχου – 2021 – 20 εκ.€) και Ζοζέ Μουρίνιο (Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης – 2010 – 16 εκ.€). Ενώ στις χιλιάδες θα παιχτεί το αν θα ξεπερσαει ή θα ισοφαρίσει ή θα μείνει κάτω από τον Αντρέ Βίλας Μπόας (Πόρτο – Τσέλσι – 15 εκ.€).

Κλείνοντας, είναι μάλλον απίθανο το να μην υπάρχει στους κύκλους της νέας ομάδας του Σλοτ έστω και ενδόμυχα και “καχυποψία” προς το πρόσωπο του. Μετά και τα τελευταία καμώματα του αμέσως προηγούμενου συναδέλφου και συμπατριώτη του που εισήχθη στην Premier League. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ή αν οι “reds” από τη βόρεια Αγγλία έχουν βρει το “αντίδοτο” στην κακή φήμη που δημιούργησε για τους νέους Ολλανδούς προπονητές ο Έρικ Τεν Χαγκ και τα έργα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε ακόμη:

Λίβερπουλ: Πλησιάζουν στον Άρνε Σλοτ οι “κόκκινοι”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ