Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Απόλλων Καλαμαριάς: Με σκορ 8-0 στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας (Video)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς κατέκτησε το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου που οδηγεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, έπειτα από ένα ματς γιορτή για όλο τον κόσμο του Απόλλωνα στο γήπεδο ”Βασίλης Τριανταφυλλίδης” στην Καλαμαριά, όπου οι ”Κοκκινόμαυροι” επικράτησαν την Προοδευτικής Τούμπας με σκορ 8 – 0.

Τα γκολ για την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς σημείωσαν οι Τατσόγλου, Σκαπής, Δαβής (Χατ τρικ), Λαζαρίδης, Δούβας.

Με σχετική ανακοίνωση της η διοίκηση του Απόλλων Καλαμαριάς πριν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, αναφέρθηκε τόσο στην ομάδα που θα παίξει στην Α’ ΕΠΣΜ αλλά και σε αυτή που θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική τονίζοντας τα εξής:

«Μετά από την αξιοπρεπή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, της τεχνικής ηγεσίας, της διοίκησης και όσων φίλων ήταν δίπλα μας δικαιωματικά εξασφαλίσαμε την άνοδο, νιώθουμε περήφανοι γι’ αυτή την ιδιαίτερη χρονιά για τον Σύλλογό μας και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια!».

«Πλέον προγραμματίζουμε το αύριο που θα μας βρει στην Γ’ Εθνική. Έρχονται καινούριες μέρες για την ομάδα μας και σας θέλουμε όλους δίπλα μας! Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, η παρουσία σας μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και μας δίνει κουράγιο να προχωράμε δυνατά και με πίστη για το καλύτερο μέλλον, όπως πραγματικά αξίζει σε αυτόν τον Σύλλογο».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ