Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Για το γόητρο με φόντο την επόμενη μέρα!

Η Νίκη Βόλου στον χθεσινό αγώνα (28/4) κόντρα στον πρωταθλητή Λεβαδειακό δεν τα κατάφερε, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο αποχαιρετώντας τους φιλάθλους της για τα φετινά εντός έδρας ματς.

Πλέον για τους «κυανόλευκους» ακολουθούν δύο ακόμα αγώνες για τα Play-off εκτός έδρας με αντιπάλους την ΑΕΚ Β’ και τον Μακεδονικό.

Η Νίκη Βόλου αυτή τη στιγμή έχει το πλεονέκτημα για την κατάληψη της τιμητικής 3ης θέσης του πρωταθλήματος, διότι βρίσκεται στο +3 από τον Μακεδονικό και στο +6 από την ΑΕΚ Β’. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα επιδιώξει να διατηρήσει αυτή τη θέση για το γόητρο και το πρεστίζ της ομάδας!

Από την άλλη η διοίκηση του συλλόγου ήδη άρχισε να σκέφτεται την επόμενη μέρα που θα βρει τη Νίκη για 4η συνεχή χρονιά στην Super League 2!

Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και άπαντες θα ήθελαν να συνδυαστεί η νέα σεζόν με μια μεγάλη επιτυχία, αυτή της ανόδου!

Διεργασίες και συζητήσεις υπάρχουν προς το παρόν σε φιλολογικό επίπεδο και απομένει να φανεί αρχικά αν θα συνεχίσει στον πάγκο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ή αν θα έχουμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ