Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Κάλενς

Στην Αθήνα εντός της εβδομάδας αναμένεται ο μάνατζερ του Αλεξάντερ Κάλενς προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους της Ένωσης και να μείνει στον ‘Δικέφαλο’ και την νέα σεζόν. 

Ουσιαστικές πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμη, πάντως η υπόθεση δεν φαίνεται να είναι μπερδεμένη καθώς τα πράγματα είναι απλά. Διάθεση από την Ένωση υπάρχει για να μείνει ο 32χρονος, ο ίδιος ο παίχτης δεν θα έλεγε “όχι” και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στην Χιρόνα (που εξασφάλισε το Champions League) δεν έχει χώρο, όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε “γάμο”.

Τίποτα πάντως δεν είναι σίγουρο, με τον Περουβιανό να έχει κρούσεις και από άλλα πρωταθλήματα και μεταξύ αυτών από το MLS, στο οποίο αγωνιζόταν και για 6 χρόνια. Μεγάλο ρόλο στις συζητήσεις, τον μεγαλύτερο κιόλας, θα παίξει η θέληση του Ματίας Αλμέιδα, με τον Πελάδο να θέλει τον 32χρονο στόπερ στο ρόστερ της Ένωσης και την νέα σεζόν, αφού είναι ένας παίχτης ο οποίος τον βοήθησε πάρα πολύ και εξ αρχής “κούμπωσε” στα πλάνα του!

Υπενθιμίζουμε πως ο Κάλενς μετά το τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην Χιρόνα από την οποία και είναι δανεικός και μετά θα αποφασιστεί το μέλλον του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ