Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Την «σκούπισε» με Ελ Κααμπί και πήγε τελικό! (Video)

Με πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, όπως και στο πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, επικρατώντας 2-0 της Άστον Βίλα στο «Καραϊσκάκης» και με συνολικό σκορ 6-2, πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League στην OPAP Arena.

 

Ο 30χρονος Μαροκινός επιθετικός ήταν εκπληκτικός σε ακόμα ένα ματς φέτος και στο 10′ άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» έπειτα από γύρισμα του Κίνι, ενώ 9 λεπτά σχεδόν πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου (81′) ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στην εξέδρα. Έτσι, οι Πειραιώτες απέκλεισαν εύκολα μία από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Premier League και ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για την κούπα κόντρα στη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου (22:00).

 

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι (77′ Αποστολόπουλος), Έσε, Ιμπόρα (73′ Όρτα), Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε (64′ Μασούρας), Ελ Κααμπί.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κας (86′ Κέσλερ-Χέιντεν), Κάρλος (65′ Ιροεγκμπουνάμ), Τόρες, Ντιν (86′ Μάνροου), Κόνσα, Μακγκίν, Μπέιλι (86′ Κέλιμαν), Λουίζ, Ντιαμπί (58′ Ντουράν), Γουότκινς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ