Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Κοιτάζοντας κυρίως γηπεδικά!

Με το βλέμμα στραμμένο κυρίως στις διοικητικές εξελίξεις βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα βρει την ομάδα για 4η συνεχή χρονιά στη Super League 2.

Προ ολίγων ημερών έλαβε χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ στην οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα με κυρίαρχο αυτό του γηπεδικού.

Τα τελευταία χρόνια με την παρουσία της ομάδας ‘ΝΠΣ Βόλος’ στη μεγάλη κατηγορία, η Νίκη στερείται πολλές φορές τη χρήση του Πανθεσσαλικού σταδίου και αναγκάζεται να αγωνιστεί στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης.

Σκέψη των μετόχων είναι η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα, το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», το οποίο ωστόσο χρειάζεται διορθωτικές ενέργειες τόσο σε θέμα χόρτου (αντικατάσταση του πλαστικού τάπητα με φυσικό χόρτο), όσο και σε θέμα κατασκευαστικό (ανέγερση της Θύρας 3). Το ποσό που απαιτείται για να γίνουν οι βελτιωτικές κινήσεις ανέρχεται περίπου στα 120.000 ευρώ σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Βενέτη.

Στη νέα γενική συνέλευση των μετόχων που θα συγκληθεί στα τέλη Μαϊου ή αρχές Ιουνίου, θα πρέπει να αποφασιστεί το αν θα αναζητηθούν τα χρήματα για την ανακατασκευή του «Παντελής Μαγουλάς» ή η ομάδα θα πορευτεί με την πεπατημένη των τελευταίων ετών.

Εδώ επίσης εμφανίζεται το εξής δίλημμα! Οι πολυδάπανες εργασίες για το γήπεδο, εφόσον αποφασιστούν, άραγε θα μειώσουν το μπάτζετ για τη στελέχωση του καινούριου ρόστερ;

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μπαίνουμε στην τελική ευθεία των play-off με τους «κυανόλευκους» να αγωνίζονται εκτός έδρας στα δύο τελευταία ματς με ΑΕΚ Β’ (στις 16/5) και Μακεδονικό (στις 22/5).

Εφικτός πλέον στόχος της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι η κατάκτηση της τιμητικής 3η θέσης, καθώς βρίσκεται στο +3 από τους αντιπάλους της και θα επιδιώξει να παραμείνει εκεί.

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ