Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Παπαδόπουλος: «O Aπόλλων Kαλαμαριάς ανήκει στην Superleague»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μας εξομολογείτε πως ήταν αυτή η χρονιά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και ποιος είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας, αλλά και το τι αισθήματα τρέφει για την ομάδα που αγαπάει.

Ποιο ήταν το υλικό της επιτυχίας την φετινή σεζόν;

Γ.Π. Η φετινή σεζόν ήταν μια από τις πιο ιδιαίτερες που έχω ζήσει. Μια εντελώς καινούρια ομάδα από την βάση της πράγμα που καθιστά δύσκολο το άμεσο “δέσιμο” των παικτών. Ξεκινήσαμε με δυσκολίες αλλά στα αποδυτήρια ένιωθα ότι όσοι ήμασταν εκεί θέλαμε να βγάλουμε ασπροπρόσωπη τον σύλλογο. Προπόνηση με την προπόνηση η ομάδα έγινε κυριολεκτικά μια παρέα και πέρα από τις ικανότητες μας αυτό ήταν που μας οδήγησε στην άνοδο.

Όταν μπαίνεις στο στάδιο ”Βασίλης Τριανταφυλλίδης” τι συναισθήματα σε διακατέχουν;

Γ.Π. Από πολύ μικρός βρισκόμουν στην κερκίδα των φανατικών οπαδών του Απόλλωνα και ακολουθούσα την ομάδα και σε πολλούς εκτός έδρας αγώνες. Το να βρίσκομαι πλέον εγώ στο χορτάρι για την ομάδα που έχανα την φωνή μου κάθε Κυριακή με συγκινεί ιδιαίτερα και πριν από κάθε αγώνα έλεγα στον εαυτό μου ότι θα παίξω για τον συγχωρεμένο παππού μου που ήταν πάντα δίπλα στον Απόλλων.

Από φέτος ο Απόλλων Καλαμαριάς θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, τι σημαίνει αυτό για την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα;

Γ.Π. Όχι τόσα πολλά καθώς η ομάδα του Απόλλωνα ανήκει στην Superleague. Όμως είναι ένα βήμα προς τον στόχο και πρέπει όλοι στην Καλαμαριά να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Σου έχει γίνει νύξη, για αν συνεχιστεί η συνεργασίας σας με την ομάδα του Απόλλων την νέα σεζόν;

Γ.Π. Όχι ακόμα, αλλά θα ήταν τιμή μου. Ήταν και θα είναι λίγο δύσκολο να αγωνίζομαι στον Απόλλων καθώς σπουδάζω στις Σέρρες και κάθε βδομάδα ερχόμουν πολλές φορές κι αυθημερόν για να κάνω προπονήσεις. Όμως για τον Απόλλων Καλαμαριάς πάντα θα κάνω το κάτι παραπάνω.

Τι είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς για τον Γιώργο Παπαδόπουλο;

Γ.Π. Είναι το σπίτι μου. Υπάρχει μες την καθημερινότητα μου και κυρίως μες την καρδιά μου. Όλη οικογένεια μου είτε μέσα στο σπίτι είτε είναι μέρα αγώνα είτε όχι είναι ντυμένη στα κοκκινόμαυρα. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι η αιώνια αγάπη μου.

Ποσό σημαντική ήταν η παρουσία του Κόσμου την φετινή σεζόν;

Γ.Π. Οι Rossoneri και όλοι οι φίλαθλοι ήταν για μας ο 12ος παίκτης. Από την αρχή ως το τέλος στα άσχημα και στα καλά αποτελέσματα πάντα ήταν δίπλα μας. Τους χρωστάμε τα πάντα, την άνοδο και την χαρά που μας έδιναν όταν φώναζαν για εμάς μες το γήπεδο. Είμαστε όλοι τυχεροί όσοι ήμασταν μέλη στην φετινή προσπάθεια γιατί τόσο έντονες και χαρούμενες στιγμές μάλλον δεν θα τις ζήσουμε ποτέ ξανά στην ζωή μας.

Φωτογραφία: Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ