Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Μπαίνει ο Ατζούν στον Παναθηναϊκό και μένει ο Τερίμ

Μπορεί πολλοί να μιλάνε για απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο του Παναθηναϊκό, αλλά μόνο αυτό δεν ισχύει.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Μάνου Παντελίδη, ο Φατίχ Τερίμ δεν απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό, αλλά αντιθέτως η σημερινή του συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο έχει άλλο σκοπό.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον τούρκο επιχειρηματία και συνεργάτη του στον ΣΚΑΪ, Ατζούν Ιλίτζαλι, με σκοπό ο Mr Suvivor να πάρει τις μετοχές του Παναθηναϊκού. Όλα φαίνεται πως έχουν κυλίσει ομαλά με τις ανακοινώσεις να βγαίνουν είτε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, είτε μετά τον τελικό κυπέλλου με τον Άρη το επόμενο Σάββατο (25/05).

Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα ο Φατίχ Τερίμ να παραμένει κανονικά στον πάγκο του Παναθηναϊκού και η σημερινή συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην γίνεται ώστε ο Τερίμ να λύσει το συμβόλαιο του, αλλά αντίθετα να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς που θα ισχύει σε λίγες ημέρες.

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στον Παναθηναϊκό, την στιγμή που η κατάσταση… μυρίζει μπαρούτι, καθώς την Κυριακή (19/05) πριν τον αγώνα της ομάδας με τον Ολυμπιακό έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ το ματς έχει πάρει τον χαρακτήρα του «ματς της χρονιάς», καθώς αν χάσει βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους» το «τριφύλλι» θα μείνει τέταρτο και αν χάσει και το κύπελλο θα μείνει και εκτός Ευρώπης, εκτός και αν πάρει το Conference ο Ολυμπιακός.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ