Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Τσιλούλης: «Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ ήταν το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό μου όνειρο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Λαμία ο Σωτήρης Τσιλούλης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λαμίας κόντρα στον Άρη, όπου η ομάδα του δέχτηκε την ήττα με ανατροπή (2-4).

Ο 29χρονος επιθετικός, αφού ευχαρίστησε όλο τον οργανισμό της Λαμίας, μίλησε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ τονίζοντας πως είναι ένα ποδοσφαιρικό όνειρο για τον ίδιο, που γίνεται πραγματικότητα.

Ο Τσιλούλης φανερά συγκινημένος για την αποχώρηση του από τη τοπική ομάδα και για το… άλμα που κάνει με την μεταγραφή του στην Ένωση, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Λεωνίδα Βόκολο που ήταν ένα μεγάλο στήριγμα για εκείνον και τον βοήθησε να ανέβει επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσιλούλη στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πριν ακριβώς από έναν χρόνο, πετύχαμε ένα τεράστιο θαύμα. Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Μπορεί να ήμουν πολλά χρόνια στην ομάδα, μόλις δύο, αλλά ήταν πολύ έντονα συναισθηματικά. Πετύχαμε ένα μεγάλο θαύμα πέρυσι έτσι όπως ήρθε η σωτηρία και ακόμη ένα μεγαλύτερο θαύμα φέτος. Εγώ προσωπικά έχω μόνο καλές αναμνήσεις να θυμάμαι από την ομάδα και την πόλη της Λαμίας.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την στήριξη και προσωπικά τον προπονητή, όχι μόνο σαν προπονητή, αλλά και σαν άνθρωπο για τις συμβουλές που έδωσε και την εξέλιξη που είχα, ώστε να πετύχω το μεγαλύτερο όνειρο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και πραγματικά δε θα ξεχάσω ποτέ την ομάδα της Λαμίας, γιατί έχω παλέψει πάρα πολύ και μέσω αυτής της ομάδας πέτυχα όπως είπα και πριν ένα όνειρο για εμένα που ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό μου».

Για τα συναισθήματά του που κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα:

«Πιστεύω ότι ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου, να έχει όνειρα γιατί χωρίς όνειρα δεν πετυχαίνεις τίποτα. Νιώθω ευτυχισμένος θα έλεγα που κατάφερα να πετύχω κάτι για κάποιους μικρό για κάποιο μεγάλο, που κατάφερα να πετύχω το όνειρό μου».

Για τις δυσκολίες που συνάντησε στην πορεία του:

«Σίγουρα οι δυσκολίες μπορούν να οδηγήσουν στα να αφεθείς και να παρατήσεις αυτό που σου συμβαίνει, ωστόσο μέσα από τις δυσκολίες δυναμώνεις, χτίζεις χαρακτήρα και όπως είπα φτιάχνεις την προσωπικότητά σου για να καταφέρεις πράγματα. Χωρίς την ομαδική προσπάθεια δεν καταφέρνεις τίποτα και όπως είπα και πριν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και όλο τον οργανισμό της Λαμίας, που μέσω αυτής της ομάδας τα κατάφερα».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και προπονητές:

«Χρειάζονται περισσότερη στήριξη, νομίζω υπάρχουν και Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει πως αξίζουν για το κάτι παραπάνω. Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά την πραγματικότητα, όπως και οι προπονητές, όπως ο Λεωνίδας Βόκολος, που απέδειξε ότι μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ