Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Γιώργος Κουτελάκης: «Η Νέα Σμύρνη είναι η πιο μεγάλη αθλητική γειτονιά της χώρας εδώ και πολλές δεκαετίες»

Την άνοδό τους στην Μπάσκετ Λιγκ πανηγυρίζουν εδώ και λίγες ώρες δύο ομάδες της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος και ο Μίλωνας. Η ομάδα του Μίλωνα αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στην Elite League έπειτα από τη νίκη της επί του Πανιωνίου στα πλέι οφ με 79-87, ενώ ο Ιστορικός είχε μία δεύτερη ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε, κόντρα στον Ηρακλή του οποίου επιβλήθηκε με 75-70.

 

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την άνοδο των δύο συλλόγων της περιοχής ήταν ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

«Αυτό είναι κάτι πρωτότυπο, κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη μας. Επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η Νέα Σμύρνη είναι η μεγαλύτερη αθλητική γειτονιά της χώρας εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Επανέρχεται στον πρωταγωνιστικό αθλητισμό. Και όχι μόνο με τα τμήματα μπάσκετ. Με τον Πανιώνιο που ανεβαίνει στο ποδόσφαιρο, στη Β’ Εθνική. Με τα βόλεϊ των δύο ομάδων που και αυτά στις Α’ εθνικές κατηγορίες. Έχουμε μεγάλη δουλειά να βρούμε γήπεδα για όλες αυτές τις ομάδες της Α’ εθνικής. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι κάνουμε ένα comeback για να επιβεβαιώσουμε αυτό που ήμασταν πάντα. Ότι ήμαστε η μεγαλύτερη αθλητική γειτονιά. Το καμαρώνουμε και περηφανευόμαστε για αυτό».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ