Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Μπάγερν Μονάχου: Πάει για την έκπληξη με Κομπανί

Η ακατανόητη κίνηση με τον Κομπανί που δείχνει απελπισία και το εγγύς μέλλον που μοιάζει δυσοίωνο.

Η κατάσταση στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου δείχνει πλέον να έχει βγει εκτός ελέγχου. Με τους “Βαυαρούς”, που έχουν χάσει ολόκληρη τη δυναμική τους στις μέρες του Τόμας Τούχελ, να ψάχνουν πλέον τη λύση για τη διαδοχή του Γερμανού προπονητή σε ονόματα που είτε είμαστε βέβαιοι είτε δε γνωρίζουμε αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του ιστορικού αυτού συλλόγου.

Παραδείγματα μάλιστα για την πρώτη κατηγορία υποψηφίων αποτελούν οι Ράγκνικ και Τεν Χαγκ. Ενώ στη δεύτερη συναντά κανείς τον Βινσέντ Κομπανί. Ο οποίος έχει κιόλας φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη μεγάλη ομάδα του Μονάχου προκειμένου να την αναλάβει. Με τον λόγο να έχει περάσει πια στους εμπλεκόμενα κλαμπ.

Με τους πολυπρωταθλητές Γερμανίας να είναι αδιαμφισβήτητα αυτοί που έχουν το πάνω χέρι στη διαπραγμάτευση. Καθώς στον αντίποδα στέκεται η 19η ομάδα της φετινής Premier League, Μπέρνλι. Την οποία προπονούσε μέχρι πρότινος ο νέος τους εκλεκτός.

αιτία που μπορεί να στείλει τον Βέλγο πρώην captain της Μάντσεστερ Σίτι στον πάγκο της γερμανικής ομάδας. Μια αιτία που είναι διττή και εδράζεται στην επίσης προφορική συμφωνία ανάμεσα σε Χάνσι Φλικ και Μπαρτσελόνα για πιθανή αντικατάσταση του Τσάβι, αλλά και στη συμμετοχή όλων των υπολοίπων εξ Αγγλίας ορμώμενων συναδέλφων του Κομπανί στις κούρσες για τους εντός Νησιού κορυφαίους ελεύθερους ή πιθανόν ελεύθερους πάγκους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο Βινσέντ Κομπανί και Μπάγερν Μονάχου ήρθαν σε συμφωνία για τριετή συνεργασία. Με την Μπέρνλι να λαμβάνει 12 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον προπονητή της.

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν Μονάχου: Φανέλες – ύμνος στην ισότητα και το πραγματικό ποδόσφαιρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ