test
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Εθνική Ισπανίας: Οι τελικές επιλογές του Ντε λα Φουέντε

Το μπλέξιμο στο τέρμα, η έμπειρη άμυνα, το περίτεχνο κέντρο και η γεμάτη επίθεση που μπορούν να υποσχεθούν επιτυχίες αντάξιες του πρόσφατου παρελθόντος.

Το EURO 2024 ξεκινάει και από τα φαβορί του δεν θα μπορούσε να λείπει η “φούρια ρόχα”. Οι Ισπανοί που καμαρώνουν ασταμάτητα για τις δύο τελευταίες κατακτήσεις τους (2008, 2012) και δουλεύουν ακατάπαυστα για να τις πολλαπλασιάσουν φαίνεται να απέχουν χρόνια από την κορυφή, αλλά δεν έχουν σταματήσει ποτέ να τη διεκδικούν και να την πλησιάζουν. Κάτι που αποδεικνύεται και με μια ματιά στην τελευταία τους συμμετοχή που ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά.

Photo credits: EURO 2024 (IG account)

Φάση που δεν αποκλείεται να αποτελέσει προορισμό τους και στην φετινή διοργάνωση. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι εκεί θα τελειώσει το ταξίδι τους. Το οποίο έχουν οι ίδιοι την τύχη να ορίζουν. Ειδικά όταν κουβαλούν μαζί τους στη Γερμανία όλη αυτή την ποιότητα που βλέπουμε στο ρόστερ τους.

Το οποίο περιέχει τον τον πρώτο τερματοφύλακα σε clean sheet στην Premier League (Ντέβιντ Ράγια), έναν εκ των MVP της Πρωταθλήτριας Γερμανίας, Λεβερκούζεν, τον Γκριμάλντο, τον καλύτερο μέσο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο φέτος (Ρόδρι), το παιδί – “θαύμα” της Μπαρτσελόνα (Λαμίν Γιαμάλ) και τον Άλβαρο Μοράτα. Τον διάδοχο των Νταβίντ Βίγια. Που αν και σκοράρει όσο αυτοί δεν έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στα αντίστοιχα επιτεύγματα. Κάτι που πέρα από ικανότητα υποδηλώνει και τη “δίψα” για διάκριση που έχει προστεθεί στο σύνολο από τη χώρα της Ιβηρικής.

 

Δείτε ακόμη:

Εθνική Ιταλίας: Αποστολή για όλα τα γούστα από τους “ατζούρι”

Εθνική Αγγλίας: Έγιναν γνωστοί οι 26 “εκλεκτοί” του Σαουθγκέιτ

EURO 2024: Άνοιξαν τα χαρτιά τους κάποια φαβορί

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ