Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ακαδημία του Σωτήρη Μπαλάφα ανοίγει τις πύλες της

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας της Balafas Academy, με έδρα τις Σαραντόβρυσες Βέροιας.

 

Ο Σωτήρης Μπαλάφας, με σημαντικές παραστάσεις σε ελληνικό αλλά και διεθνές επαγγελματικό επίπεδο, είναι ο ιδρυτής της νέας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου σε έναν χώρο που μπορεί να εξυπηρετήσει αθλητές τόσο από την πόλη της Βέροιας, όσο και την ευρύτερη περιοχή και τις τοπικές κοινότητες.

 

Ο 37χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από την Άρτα, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Αμβρακικού Άρτας και έπειτα αγωνίστηκε στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Το 2003 έγινε παίκτης της Αναγέννησης Άρτας, με την οποία τη σεζόν 2003-04 κέρδισε την άνοδο από τη Δ’ Εθνική και την αγωνιστική περίοδο 2004-05 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι εμφανίσεις του στην Αναγέννηση και η παρουσία του στην Εθνική Νέων, έκαναν τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει το 2005 και με τους «ασπρόμαυρους» μέτρησε 108 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ μέχρι το τέλος της καριέρας του (2024), αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Εργοτέλη, στην Χοβέρλα Ουζχορόντ (Ουκρανία), στην Βέροια, στην Κέρκυρα, στη Νίκη Βόλου, στον Αστέρα Τριπόταμου και στον Ατρόμητο Διαβατού.

 

Βασικός στόχος της Ακαδημίας του Σωτήρη Μπαλάφα, είναι η γνωριμία με το σύγχρονο ποδόσφαιρο, η εκγύμναση σώματος, η πνευματική καλλιέργεια, αλλά και η αγωνιστική πειθαρχία μέσα από τις προπονήσεις, στοιχεία σημαντικά όχι μόνο για το άθλημα αλλά και για την καθημερινότητα ενός νέου ανθρώπου.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το οργανόγραμμα της Balafas Academy, αλλά και την έναρξη των εγγραφών, θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Μετά τιμής, ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ