Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Έσκασε η «βόμβα» με Μπαλάφα!

Έσκασε η «βόμβα» τελικά, με τη μεταγραφή του Σωτήρη Μπαλάφα στον Ατρόμητο Διαβατού!!

 

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ (2005-12), όπως και των ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, Βέροια, Κέρκυρα, Νίκη Βόλου, Γκοβέρλα (Ουκρανία) και Αναγέννηση Άρτας, υπέγραψε και ανακοινώθηκε επίσημα από τους περσινούς Πρωταθλητές της Γ’ ΕΠΣ Ημαθίας. Ο 37χρονος Αρτινός ποδοσφαιριστής έχει στην καριέρα του ευρωπαϊκές συμμετοχές με τον «Δικέφαλο», όπως και 291 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ τη σεζόν 2021-22 είχε κατακτήσει το νταμπλ στην Ημαθία με τον Αστέρα Τριποτάμου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από προσωπικές ενέργειες του Προέδρου του ΔΣ Βασίλη Δημητριάδη, ο Α.Ο. Ατρόμητος Διαβατού είναι σε θέση να ανακοινώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην διεθνή αμυντικό με πολυετή παρουσία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΠΑΟΚ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, GOVERLA Ουκρανίας) Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος θα συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση του πενταετούς πλάνου μας.

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα, τον καλοσωρίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο.

Χίλια Χρόνια Ατρόμητος!!!».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ