Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ! Αλλάζει η μισή ομάδα;

Μπαίνοντας πλέον στον μήνα Ιούλιο, τον «καυτό» μήνα των μεταγραφών για όλες τις ομάδες, η Νίκη Βόλου κοιτάζει σιγά σιγά να οργανωθεί και σε αυτό το κομμάτι.

Προτού βέβαια προβεί η «κυανόλευκη» ΠΑΕ σε ανακοινώσεις νέων ποδοσφαιριστών, προτεραιότητά της είναι να αποδεσμεύσει τους ήδη υπάρχοντες που δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της. Όλες οι κινήσεις γίνονται μέσα από τη συνεννόηση του προέδρου Αλέξη Παπακωνσταντίνου, του αντιπροέδρου Βασίλη Βενέτη και του προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου! Ο τελευταίος μάλιστα προσεχώς αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα!

Οι «ξένοι» που φεύγουν:

Ήδη παρελθόν από τη βολιώτικη ομάδα αποτελούν ο βασικός τερματοφύλακας Βλάντιμιρ Μπάγιτς (υπέγραψε στη Νάπρεντακ της Σερβίας) και ο επιθετικός Αντόνιο Ροχάνο (υπέγραψε στην Κόρινθο, νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική). Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν οι Λουτσιάνο Ολαϊζόλα και Όσκαρ Σιαφά που δεν ικανοποίησαν στο επιθετικό κομμάτι, μη δικαιώνοντας τις προσδοκίες!

Αντίθετα ο MPV της σεζόν και πρώτος σκόρερ Χοσέτε Μιράντα εφόσον έρθει κάποια καλή οικονομική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ίσως αποχωρήσει! Να επισημάνουμε βέβαια ότι η βασική πρόθεση είναι να παραμείνει για ακόμα μία χρόνια (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024).

Τα διετή συμβόλαια που «σπάζουν»:

Η ΠΑΕ πέρσι έκανε συμβόλαια δύο χρόνων σε ορισμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στα σχέδια του καινούριου ρόστερ. Ο Γιώργος Δεληζήσης ήδη αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, ενώ η διοίκηση προσπαθεί να βρει τη «χρυσή» τομή με τους Στέλιο Δημητρίου και Σταύρο Τσουκαλά!

Η «ιδιαίτερη» κατηγορία:

Ένας παίκτης γέννημα-θρέμμα από την ακαδημία του συλλόγου ο 27χρονος μέσος Νέτι Μέτσε, που φέτος αγωνίστηκε ελάχιστα καθώς δεν ήταν στις προτιμήσεις τόσο του Βοσνιάδη όσο και του Ελευθερόπουλου, πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα! Ο ποδοσφαιριστής χαίρει της άκρας εκτίμησης της διοίκησης και των φιλάθλων όμως ακόμα είναι σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία και ίσως θα ήταν καλύτερο και για τις δύο πλευρές να λυθεί η συνεργασία τους τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Επίσης ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Μπάλλας είχε παρουσία ελάχιστων αγωνιστικών λεπτών και φαίνεται πως κι εκείνος βρίσκεται στη λίστα αποχώρησης.

Τέλος ο νεαρός αμυντικός Παύλος Λογαράς, που κατέγραψε μερικές συμμετοχές ως βασικός, αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ Β’ και πιθανολογείται ότι θα επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ