Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ομάδας Πόλο γυναικών (videos)

Το τεράστιο παλμαρέ της Αμερικής, η Ισπανία με την παντοδυναμία, η αειθαλής Ιταλία και η φιλόδοξη Γαλλία που δεν μπορούν να φράξουν το δρόμο της Ελλάδας, αλλά μπορούν να δυσκολέψουν τα όνειρα της.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η ελληνική αποστολή του τμήματος υδατοσφαίρισης της ολυμπιακής μας ομάδας έχει δέσει τις ζώνες του και έχει απογειωθεί για το ταξίδι του στο Παρίσι. Εκεί όπου θα βρεθεί με σκοπό να διεκδικήσει την καλύτερη κατάταξη που μπορεί ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου αυτή τη στιγμή. Μέρος των οποίων θα σας παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως.

Ολυμπιακό Τουρνουά Πόλο Γυναικών

 

Όμιλος Β

Τα ρόστερ

 

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Photo credits: Total Water Polo (IG account)

Οι σημαντικότερες διακρίσεις της τρέχουσας σύνθεσης

 2x Χρυσά ολυμπιακά μετάλλια (2016, 2020)

4x Χρυσά σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2015, 2019, 2022, 2024)

Ξεκινάμε με τις ΗΠΑ. Οι οποίες μετά το μπάσκετ ανδρών και γυναικών, τα περισσότερα αθλήματα του στίβου και το ποδόσφαιρο γυναικών μπορούν με άνεση να πουν ότι για το χρυσό μετάλλιο πηγαίνουν στο Παρίσι και στο πόλο γυναικών. Αφού πρόκειται για τις εν ενεργεία χρυσές Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες.

Οι οποίες μάλιστα έχουν το προνόμιο να διαθέτουν στο ρόστερ τους τουλάχιστον πέντε αθλήτριες με παρουσία πέρα από τα τελευταία δύο χρυσά τουρνουά και στα προηγούμενα. Όπου η κατάληξη για την Άσλεϊ Τζόνσον, τη Μάντι Μούσελμαν, τη Ρέιτσελ Φέιταλ, τη Μάγκι Στέφενς, την Κάλι Γκίλχριστ και τις συμπαίκτριες τους ήταν και πάλι η κορυφή.

Ισπανία

Photo credits: Total Water Polo (IG account)

Οι σημαντικότερες διακρίσεις της τρέχουσας σύνθεσης

2x Ασημένια ολυμπιακά μετάλλια (2012, 2020)

1x Χρυσό σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2013)

3x Ασημένια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2017, 2019, 2023)

1x Χάλκινο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2024)

Οι αθλήτριες από την Ιβηρική θα βρεθούν στη Γαλλία με τη διακαή θέληση να καταφέρουν να επιμηκύνουν το εύρος των διακρίσεων τους. Τόσο υλικά όσο και χρονικά. Καθώς τις βλέπουμε αυτές να απλώνονται από το Λονδίνο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 μέχρι και το τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Τα οποία ως σημείο επαφής έχουν το πρόσωπο της Λάουρα Εστέρ. Η οποία υπερασπίζεται την εστία της χώρας της από το Λονδίνο και θα το κάνει και στο Παρίσι. Που παρέα μαζί της θα βρεθούν η Μπεατρίζ Ορτίθ, η Άνι Εσπάρ και η Πάολα Κρέσπι που από το 2015 και μετά αποτελούν αναπόσπαστο μέλη της ομάδας. Στην οποία τα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί η Έλενα Ρουίθ, η οποία στα 19 της θα βρεθεί στη δεύτερη Ολυμπιάδα της μετά το Τόκιο.

Ιταλία

Photo credits: Total Water Polo (IG account)

Οι σημαντικότερες διακρίσεις της τρέχουσας σύνθεσης

1x Ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο (2016)

2x Χάλκινα σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2015, 2023)

Η Ιταλίδες καταφτάνουν στο Παρίσι με σκοπό να εκπληρώσουν τη διάχυτη προοπτική τους που έχει επανέλθει όσον αφορά τις παγκόσμιου βεληνεκούς διοργανώσεις. Καθότι τις διάκρισεις της διετίας 2015 – 16 διαδέχθηκαν οι τρίτες θέσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα και του World League του Long Beach.

Στα οποία δεδηλωμένη παρουσία είχε η Κιάρα Ταμπάνι που συνδέει τις δύο σπουδαίες εποχές της Ιταλίας. Που πλέον μέσα στα χρόνια εμπλουτίστηκε με το ταλέντο των Σίλβια Αβένγκο και Σοφία Γκιουστίνι. Οι οποίες υπό τα χρώματα της “Setterosa” έχουν ανέβει στο βάθρο της Φουκουόκα το περσινό καλοκαίρι στην Ιαπωνία.

Γαλλία

Photo credits: Total Water Polo (IG account)

Τελευταίες σε αυτή τη σκιαγράφηση αφήσαμε τις Γαλλίδες. Οι οικοδέσποινες αποτελούν την ομάδα με τη χαμηλότερη δυναμική στο τουρνουά αλλά ταυτόχρονα και εκείνη που ανέρχεται με τη μεγαλύτερη δυναμική στο προσκήνιο. Στο οποίο δεν έχουν βρεθεί λόγω κάποιας διάκρισης.

Αλλά είναι κάτι που σκοπεύουν να κάνουν. Αν όχι το καλοκαίρι που διανύουμε τότε σε ένα από τα επόμενα καλοκαίρια. Με μια προσπάθεια που πάντα θα βρίσκεται υπό τη σκέπη της Μία Ρικρό και της Λουίζ Γκιγιέ που με εχέγγυο τη δεκαετή ύπαρξη τους στις τάξεις της εθνικής τους ομάδας είναι αυτές που προσθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία σε ένα νεανικό σύνολο που τώρα ξεκινά να διεκδικεί.

Τα τελευταία μας παιχνίδια ενάντια στις αντιπάλους μας

2024: Ελλάδα – ΗΠΑ 14-10 (Φιλικό)

2024: Ισπανία – Ελλάδα 10-9 (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα/Μικρός Τελικός)

Ιταλία – Ελλάδα 12-14 (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα/Προημιτελικός)

2024: Ελλάδα – Γαλλία 15-7 (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα/Προημιτελικά)

 

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” των τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών & γυναικών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο Παρίσι!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” για το τουρνουά του γυναικείου ποδοσφαίρου

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ