Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ήρθε η ώρα η Μάρτα να γράψει ιστορία (video)

Η ευκαιρία της Βραζιλιάνας θρύλου να γιγαντώσει το μύθο της, η θέση της πρώτης σκόρερ και η καλύτερη ποδοσφαιρίστρια του 21ου αιώνα.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που ξεκινούν σε λίγες ώρες για το ποδόσφαιρο γυναικών είναι ένα τουρνουά που αξίζει σαφώς να παρακολουθήσουμε καθώς πέρα από το ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για μια τελευταία φορά την σπουδαιότερη προσωπικότητα όλων των εποχών στη σφαίρα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου γυναικών.

Αναφερόμαστε βέβαια στη Μάρτα, η οποία, όντας πια σε προχωρημένη αθλητικά ηλικία, μαζεύει τις τελευταίες της εικόνες από τα γήπεδα του κόσμου και προετοιμάζεται για ένα αντίο που μπορεί να μην έρθει με διάκριση αλλά σίγουρα θα είναι ένδοξο και ιστορικό.

Photo credits: OneFootball (IG account)

Αφού χρειάζεται μόλις ένα λεπτό και δύο γκολ στο Παρίσι προκειμένου να γίνει η πρώτη ποδοσφαιρίστρια που συμμετέχει σε 6 Ολυμπιάδες και η πρώτη σε γκολ στην ιστορία του τουρνουά.

Photo credits: OneFootball (IG account)

Κλείνοντας, στα υπέρ της σπουδαιότερης παίκτριας του αιώνα μας, σύμφωνα με το ESPN, λογίζεται το γεγονός πως δεν υπάρχει αντίπαλος να την απειλεί. Καθώς οι αναφερθείσες στο top 6 αθλήτριες λείπουν από την Ολυμπιάδα του Παρισιού. Είτε επειδή δεν έχουν προκριθεί είτε διότι δεν έχουν προκριθεί. Βέβαια το έργο της συμπατριώτισσάς του αείμνηστου Πελέ δυσκολεύει καθώς ο όμιλος της περιέχει την εν ενεργεία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία και την πάντα μαχητική και εξίσου υψηλού επιπέδου ομάδα, Ιαπωνία.

 

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” για το τουρνουά του γυναικείου ποδοσφαίρου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” των τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών & γυναικών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το αναλυτικό πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο Παρίσι!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο απόλυτος “οδηγός” για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ