Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Τα βραβεία του μήνα Αυγούστου

Ο Χάαλαντ που δε μπορούσε να χάσει, ο Χουρτσέλερ που θυμίζει Ποστέκογλου, ο Πάλμερ που κέρδισε και λόγω διασημότητας και ο Ράγια που είχε περικυκλώσει το βραβείο.

Τα βραβεία του μήνα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν διένειμε χθες η Premier League. Που ή α ακόμα μια φορά ζήτησε από τον κόσμο που την παρακολουθεί και την ακολουθεί να της υποδείξει ποιοι ήταν οι καλύτεροι στις κατηγορίες: α) Παίκτης του Μήνα, β) Προπονητής του Μήνα, γ) Γκολ του Μήνα και δ) Απόκρουση του Μήνα. Φυσικά το κοινό έσπευσε και τα αποτελέσματα θα τα δούμε παρακάτω. Με το μόνο πράγμα που μπορούμε να πούμε πριν προχωρήσουμε να είναι ότι υπάρχει μια μικρή έκπληξη. Ενώ θα μπορούσαν σίγουρα να είναι περισσότερες.

Παίκτης του Μήνα – Έρλινγκ Χάαλαντ

Draw credits: Premier League (Facebook account)

Ας ξεκινήσουμε όμως από τον “Παίκτη του Μήνα”. Διάκριση η οποία κατέληξε στα χέρια του Έρλινγκ Χάαλαντ. Που χάρη και στους εξωπραγματικούς αριθμούς του (21 επαφές με τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, 14 σουτ, 10 στον στόχο, 7 γκολ, 2 χατ τρικ) έφτασε τα τρία βραβεία στη σχετική κατηγορία. Και μάλιστα το έκανε διαλύοντας ιδιαιτέρως αυτή τη φορά τον όποιο ανταγωνισμό.

Προπονητής του Μήνα – Φαμπιάν Χουρτσέλερ

Draw credits: Premier League (Facebook account)

Κάτι που σίγουρα δεν συνέβη με τον Φαμπιάν Χουρτσέλερ (2 νίκες, 1 ισοπαλία), ο οποίος βέβαια αν και άγουρος προπονητικά, καθότι είναι μόλις 31 ετών, έχει βρει τον τρόπο με το θελκτικό ποδόσφαιρο του να σαγηνεύσει το κοινό και παράλληλα να διατηρήσει την παράδοση που ξεκίνησε πέρυσι ο Άγγελος Ποστέκογλου και θέλει τους νεοφερμένους να κάνουν δικά τους τα πρώτα έπαθλα της σεζόν για τον “Προπονητή του Μήνα”.

Γκολ του Μήνα – Κόουλ Πάλμερ

Draw credits: Premier League (IG account)

Το νικητήριο τέρμα

Κι από τον νεοφερμένο πάμε τώρα σε μια λίγο πιο παλιά καραβάνα, τον Κόουλ Πάλμερ. Που όπως και τη σεζόν που πέρασε έτσι και φέτος έχει κάνει και φέτος εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν. Στην οποία έχει εκκινήσει πετυχαίνοντας 4 ασίστ και 1 γκολ. Που για αυτό βραβεύτηκε κιόλας. Υπερνικώντας, με την οξυδέρκεια που τον διακρίνει και εξαιτίας της μεγαλύτερης φήμης του, το εμπόδιο του Μπελεγκάρντ των Γουλβς που σκόραρε ένα επίσης πανέμορφο τέρμα. Δίχως βέβαια να καταφέρει να κατακτήσει το βραβείο του “Γκολ του Μήνα”.

Απόκρουση του Μήνα – Ντέιβιντ Ράγια

Draw credits: Premier League (IG account)

Η νικητήρια απόκρουση

Σε αντίθεση με τον Ντέιβιντ Ράγια που με τη διπλή απόκρουση του απέναντι στην Άστον Βίλα, όπως και ο Χάαλαντ, δεν άφησε ουσιαστικά περιθώρια αμφισβήτησης του στους υπόλοιπους μνηστήρες του επάθλου της “Απόκρουσης του Μήνα”.

Δείτε ακόμη:

Άρσεναλ: Οι λόγοι πίσω από την ανανέωση Αρτέτα

Premier League: Οι υποψηφιότητες για τα πρώτα βραβεία της σεζόν

Άρσεναλ: Η αγωνία στο “κόκκινο” για τους “κανονιέρηδες” μετά τον τραυματισμό του Όντεγκαρντ

Premier League: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία (videos)

PFA Awards: Οι διακριθέντες στους άνδρες και η κορυφαία ενδεκάδα

Premier League: Ο επόμενος πρωταθλητής σύμφωνα με την Opta

PL Golden Boot: Η πρόβλεψη του AI για το καλύτερο “κανόνι” της φετινής Premier League

Premier League: Αυτός είναι ο πρωταθλητής σύμφωνα με το Chat GPT

Άρνε Σλοτ: Ο Ολλανδός genius με το δύσκολο έργο και την ευχή να μη γίνει Τεν Χαγκ

Χούλιαν Αλβάρεζ: Η μεταγραφή των 95 εκατομμυρίων και το μέλλον της εθνικής Νορβηγίας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ