Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Η επιστροφή από το international break, το ερωτηματικό της Σίτι, η Λίβερπουλ, το “κόκκινο δάσος” και το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου που θα δείξει από το είναι φτιαγμένες οι Τότεναμ και Άρσεναλ.

Το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες τελείωσε, οπότε κι εμείς χτυπάμε το καμπανάκι προκειμένου να αρχίσετε να ετοιμάζεστε για μια αγωνιστική που από νωρίς σήμερα το απόγευμα μέχρι και αύριο δεν θα σε αφήσει να ησυχάσετε.

Λίβερπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Μια ακόμα μάχη μεταξύ των δύο “κόκκινων” του πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον ενόψει. Για τον Άρνε Σλοτ, που δεν έχει κάποια ουσιαστική έλλειψη πέραν του Έλιοτ (ένα μήνα εκτός δράσης), ο συγκεκριμένος αγώνας είναι σημαντικός, γιατί σίγουρα επιθυμεί η ομάδα του να συνεχίσει το αήττητο σερί της και να μείνει στην τροχιά που διαγράφει μέχρι στιγμής. Η οποία ωστόσο εξαρτάται ως ένα βαθμό και από την απόδοση και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Η οποία φαίνεται φέτος ικανή να αφήσει τα χαμηλά στρώματα και να προσεγγίσει το mid – table. Που κατά κανόνα βρίσκονται ομάδες στις οποίες είναι διάχυτη η δυνατότητα να βάλουν δύσκολα σε εκείνες του big 6. Κάτι που σημαίνει ότι σήμερα θα δούμε ένα τέστ σημαντικής δυσκολίας και για τους δύο προπονητές.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ

Πιο απλά είναι τα πράγματα δύο “Etihad”. Εκεί όπου όλα εξαρτώνται από το αν ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα καταφέρει να βγάλει από το μυαλό των παικτών του τη δίνη θέση που βρίσκεται διοικητικά η ομάδα (τη Δευτέρα η αρχή της δικής για τις 115 κατηγορίες) και από το πως θα εκμεταλλευτεί ο Τόμας Φρανκ το ψυχολογικό κενό που μπορεί να προκύψει στη δυναμική του αγώνα. Ο οποίος αν πάει κατ’ ευχήν για τη Μπρέντφορντ θα βάλει τέλος στο τεράστιο εντός έδρας σερί των “πολιτών” (25 αγώνες) που έχει αρχίσει την επόμενη ενός παιχνιδιού και πάλι με τις “σφήκες”, οι οποίες είναι και η τελευταία ομάδα που τους έχει κερδίσει στο σπίτι τους.

Τότεναμ – Άρσεναλ

Το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου που είναι και ένα από τα σημαντικότερα ματς διαχρονικά για την Premier League θα διεξαχθεί σήμερα ανάμεσα σε δύο ομάδες που με τη βοήθεια των δύο συμπαθέστατων προπονητών τους θα προσπαθησουν πρωτ’ απ’ όλα να κερδίσουν τον κακό τους εαυτό και μετά τον αντίπαλο. Καθώς, η Τότεναμ που είναι και η γηπεδούχος καλείται να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα της από τη Νιούκαστλ παρά την κυριαρχική εμφάνιση στο “St. James’ Park”. Την ίδια ώρα που η Άρσεναλ πρέπει να λύσει τον γρίφο που τη θέλει να είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ντέρμπι δίχως να έχει στο γήπεδο ούτε τον Ράις ούτε τον Όντεγκαρντ. Που μαζί με τον Καλαφιόρι συνιστούν μια τριάδα γεμάτη σημαίνουσες απουσίες.

Το πρόγραμμα

 

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Σαουθάμπτον – Μαν. Γιουνάιτεντ 14:30

Μπράιτον – Ίπσουιτς 17:00

Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ 17:00

Φούλαμ – Γουέστ Χαμ 17:00

Λίβερπουλ – Ν. Φόρεστ 17:00

Μαν. Σίτι – Μπρέντφορντ 17:00

Άστον Βίλα – Έβερτον 19:30

Μπόρνμουθ – Τσέλσι 22:00

 

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Τότεναμ – Άρσεναλ 16:00

Γουλβς – Νιούκαστλ 18:30

 

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα βραβεία του μήνα Αυγούστου

Άρσεναλ: Οι λόγοι πίσω από την ανανέωση Αρτέτα

Premier League: Οι υποψηφιότητες για τα πρώτα βραβεία της σεζόν

Άρσεναλ: Η αγωνία στο “κόκκινο” για τους “κανονιέρηδες” μετά τον τραυματισμό του Όντεγκαρντ

Premier League: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία (videos)

PFA Awards: Οι διακριθέντες στους άνδρες και η κορυφαία ενδεκάδα

Premier League: Ο επόμενος πρωταθλητής σύμφωνα με την Opta

PL Golden Boot: Η πρόβλεψη του AI για το καλύτερο “κανόνι” της φετινής Premier League

Premier League: Αυτός είναι ο πρωταθλητής σύμφωνα με το Chat GPT

Άρνε Σλοτ: Ο Ολλανδός genius με το δύσκολο έργο και την ευχή να μη γίνει Τεν Χαγκ

Χούλιαν Αλβάρεζ: Η μεταγραφή των 95 εκατομμυρίων και το μέλλον της εθνικής Νορβηγίας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ