Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Premier League: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Η τοποθέτηση του Αρτέτα για τον Όντεγκαρντ που πόνεσε τους “gunners”, το ερωτηματικό σχετικά με τον Ντε Μπρούιν, η δεύτερη ευκαιρία της Λίβερπουλ και οι αυξημένες πιθανότητες των Ίπσουιτς και Λέστερ για την πρώτη τους νίκη.

Με το πρώτο ευρωπαϊκό παράθυρο να ανήκει πια στο παρελθόν και τις ώρες από την έναρξη της 5ης αγωνιστικής να μειώνονται δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να χαρτογραφήσουμε το πρόγραμμα της και παράλληλα να προχωρήσουμε στην καθιερωμένη πια ανάλυση των σημαντικότερων αγώνων του Σαββατοκύριακου.

Λέστερ – Έβερτον

Το συναπάντημα των “αλεπούδων” με τα “ζαχαρωτά” μοιάζει ιδιαίτερα θελκτικό για τις πρώτες. Καθώς, αν και το ότι οι δύο τους έχουν ξεκινήσει χωρίς νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές αποτελεί κοινή πραγματικότητα, αυτό που κάνει την ομάδα του Στιβ Κούπερ να ξερογλύφεται είναι όχι μόνο το πόσο κοντά βρέθηκε η ίδια στο τρίποντο την προηγούμενη εβδομάδα στο “Selhurst Park”, αλλά και το πως το έχασε η αντίπαλος της ενώ το κρατούσε στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της.

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ

Στον προηγούμενο αγώνα της Λίβερπουλ που και πάλι είχαμε εστιάσει μιλήσαμε για το “κόκκινο δάσος”, το οποίο αναμενόταν να απλωθεί μπροστά στην ομάδα του Άρνε Σλοτ. Αυτή την εβδομάδα και ενώ η ομάδα από το Μέρσεϊσάιντ έχει ήδη χαθεί στο προαναφερόμενο δάσος, ερχόμαστε να πούμε για “κεράσια” (παρατσούκλι Μπόρνμουθ). Που υπό τις οδηγίες του Άντονι Ιραόλα έχουν γίνει ιδιαίτερα άγρια μάλιστα. Και επισύρουν κιόλας σημαντικές αλλεργίες. Τις οποίες έχουν βρει κιόλας μπροστά τους οι “reds” ήδη μια φορά στο “Anfield” και δεν τις έχουν αντιμετωπίσει. Έχοντας ως άλλοθι βέβαια ότι η προηγούμενη ήταν η παρθενική φορά που τους συνέβη και το ότι ανάμεσα σε αυτή και στην επόμενη (δυνητικά) θα υπάρχει πάντα η αντίδραση στο Μιλάνο.

Σαουθάμπτον – Ίπσουιτς

Η ανάγνωση της συνάντησης μεταξύ Σαουθάμπτον και Ίπσουιτς δεν διαφέρει και πολύ από εκείνη της Λέστερ με την Έβερτον. Κι αυτό γιατί οι τέσσερις ομάδες ξεκινούν από την ίδια ακριβώς αφετηρία (2 πόντοι: Λέστερ/Ίπσουιτς – 0 πόντοι: Έβερτον/Σαουθάμπτον). Παρά ταύτα η διαφορά ανάμεσα σε “αγίους” και “τρακτεράδες” είναι ότι αυτή τη στιγμή οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται σε πτώση με τάσεις να φτάσουν στον Άδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που έχουν έρθει από κάτω με τη δυναμική τους να τους καθιστά ικανούς να βρεθούν λίγο ψηλότερα απ’ το προϋπάρχον status τους.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Πράγμα που μπορεί να συμβεί και με την Άρσεναλ. Αν βέβαια αυτή καταφέρει να παίρνει νίκες σαν αυτή απέναντι στην Τότεναμ την προηγούμενη εβδομάδα ή σαν αυτή που χρειάζεται απέναντι στη Σίτι. Η οποία κιόλας γλίτωσε, όπως μάθαμε δια στόματος Γκουαρντιόλα, την αναποδιά που συνεπάγεται η απώλεια με τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρούιν. Που δεν προέκυψε λόγω της επιπολαιότητας αυτού που αποκόμισε απέναντι στην Ίντερ. Η οποία παρολίγο να φέρει Σίτι και Άρσεναλ στην ισορροπία όσον αφορά τη δυναμική της επικείμενης αναμέτρησης τους. Την οποία θα χάσει δεδομένα ο Μάρτιν Όντεγκαρντ που όπως μάθαμε από τον Μικέλ Αρτέτα έχει χτυπήσει αρκετά τον αστράγαλο του. Στερώντας έτσι από τον προπονητή του μια κορυφαία λύση στην επίθεση. Που οποία δεν έχει την τύχη της άμυνας. Η οποία θα έχει στο “Etihad” διαθέσιμους τόσο τον Ντέκλαν Ράις όσο και τον Ρικάρντο Καλαφιόρι. Προσθέτωντας έτσι τη σταθερότητα που έλειπε από τα μετόπισθεν της ομάδας τους στο “ντέρμπι του βορείου Λονδίνου” και πλέον είναι απαραίτητη στο “Etihad”. Γιατί εκεί καλούνται, τέλος, να δείξουν οι “κανονιέρηδες” περισσότερο από κάθε άλλη περίπτωση πόσο κοντά ή μακριά βρίσκονται στον τίτλο

Το πρόγραμμα

 

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 14:30

Άστον Βίλα – Γουλβς 17:00

Φούλαμ – Νιούκαστλ 17:00

Λέστερ – Έβερτον 17:00

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 17:00

Σαουθάμπτον – Ίπσουιτς 17:00

Τότεναμ – Μπρέντφορντ 17:00

Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ 19:30

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 16:00

Μαν. Σίτι – Άρσεναλ 18:30

 

Δείτε ακόμη:

Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική (videos)

Premier League: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία (videos)

Premier League: Τα βραβεία του μήνα Αυγούστου

Premier League: Οι υποψηφιότητες για τα πρώτα βραβεία της σεζόν

Άρσεναλ: Οι λόγοι πίσω από την ανανέωση Αρτέτα

Άρσεναλ: Η αγωνία στο “κόκκινο” για τους “κανονιέρηδες” μετά τον τραυματισμό του Όντεγκαρντ

PFA Awards: Οι διακριθέντες στους άνδρες και η κορυφαία ενδεκάδα

Premier League: Ο επόμενος πρωταθλητής σύμφωνα με την Opta

PL Golden Boot: Η πρόβλεψη του AI για το καλύτερο “κανόνι” της φετινής Premier League

Premier League: Αυτός είναι ο πρωταθλητής σύμφωνα με το Chat GPT

Άρνε Σλοτ: Ο Ολλανδός genius με το δύσκολο έργο και την ευχή να μη γίνει Τεν Χαγκ

Χούλιαν Αλβάρεζ: Η μεταγραφή των 95 εκατομμυρίων και το μέλλον της εθνικής Νορβηγίας

Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ