Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Βολιώτικο φιλικό με δύο γκολ!

Εύκολη φιλική επικράτηση του ΝΠΣ Βόλος κόντρα στη Νίκη με 2-0 στο σημερινό παιχνίδι που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Βόλος πιο έτοιμος, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει το πρωτάθλημα της Super League, ήταν εκείνη η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 55%-60% και πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ με εξαιρετικά σουτ εκτός περιοχής από τους Μπαρτόλο (19’) και Νίνη (57’).

Από την αντίθετη πλευρά, η Νίκη Βόλου εμφανώς ακόμα «μουδιασμένη» απ΄την περίοδο της προετοιμασίας της δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την άμυνα των κυανέρυθρων και η μοναδική της καλή στιγμή ήταν το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τσουκαλά στο 88’ το οποίο πέρασε μόλις άουτ!

ΝΠΣ Βόλος (Αμπασκάλ): Κότνικ, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης, Βοϊτκόφσκι, Νίνης, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ροσέρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Κλέιμαν, Γκιουλέν, Τερεζίου, Μπαριέντος, Κούζντρα και Μεταξάς.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γκαρσία, Ροχάνο, Βλαχομήτρος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αποστολίδης, Αλιατίδης, Τσουκαλάς, Βασιλείου, Τζιώρας, Τσιμπούκας, Μέτσε, Μπόσιο, και Γιάννης Κυρίτσης.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ