Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Πιο εύστοχη η «Μαύρη Θύελλα»!

Στο Δημοτικό στάδιο της Παραλίας, η Καλαμάτα νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό Βόλου δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία σε αυτό το φιλικό ματς. Εξίσου ανταγωνιστικός έδειξε να είναι και ο Ολυμπιακός, που όμως δεν ήταν τόσο εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

To σκορ άνοιξε για τη «Μαύρη Θύελλα» με αυτογκόλ του Σκοπελίτη στο 12’. Ακολούθως ο Μαρκόφσκι με καρφωτή κεφαλιά στο 20’ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, ενώ ο Κουντουριώτης στο 41’ μείωσε σε 2-1 για τους Βολιώτες. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μοζέρ στο 62ο λεπτό με πλασέ μέσα απ΄την περιοχή!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης (77’ Καραχάλιος), Μαβινγκά (70’ Ασαμόα), Τσελεπίδης, Λουπάνου (46’ Μπακαγιόκο), Κωνσταντινόπουλος (46’ Τσαγκαλίδης), Παπατόλιος (46’ Ντα Σίλβα), Παυλίδης (61’ Τάτος), Σκεντεράι (46’ Αναστασόπουλος), Νάνι (77’ Μπούνας), Κόκκορης (61’ Μοζέρ), Μαρκόφσκι (46’ Λουκίνας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Ναά, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Ντουάρτε (70’ Ντιαμπί), Κόλα, Σουλεϊμάν (46’ Ασλανίδης), Κουντουριώτης (67’ Χατζιπιρπιρίδης), Χάσεκ (81’ Παπακώστας), Μπάτροβιτς (46’ Βερνάρδος).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ