Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ξύπνησαν στο τέλος

Με τα περισσότερα γκολ να σημειώνονται στα τελευταία λεπτά των τεσσάρων αποψινών αναμετρήσεων του Γιουρόπα Λιγκ, είχαμε την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων για αυτή την εβδομάδα.

Στην Ολλανδία, η Ρόμα έκανε στο 87′ την ανατροπή με τον Βραζιλιάνο Ιμπάνεζ και πήρε τη νίκη με τον Άγιαξ, ο οποίος προηγήθηκε με τον Κλάασεν στο 39′, γκολ που είχε ισοφαρίσει στο 57′ ο Πελεγκρίνι για τους Ιταλούς.

Στην Αγγλία, Άρσεναλ και Σλάβια Πράγας αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με τον Ιβοριανό Πεπέ στο 86′ να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους και τους Τσέχους να ισοφαρίζουν στο 94′ με τον Χόλες και να παίρνουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Στην Κροατία, τα «κίτρινα υποβρύχια» της Βιγιαρεάλ έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μορένο στο 44′.

Τέλος στην Ισπανία, οι «κόκκινοι διάβολοι» με γκολ του Ράσφορντ (31′) και του Φερνάντες (90′), φαίνεται πως καθάρισαν ήδη την πρόκριση απέναντι στη Γρανάδα.

Σε μία εβδομάδα λοιπόν (15/4), θα ξέρουμε ποιοι θα πάρουν τα 4 εισιτήρια για τα ημιτελικά της δεύτερης τη τάξει Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της UEFA.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ