Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βραβεύτηκε από τους Blue Angels ο Στέφανος Χαραλαμπίδης

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σκόρερ από το 1985 μέχρι το 1990, βραβεύτηκε από τους «Blue Angels» στη χθεσινή ετήσια κοπή της πίτας του ιστορικού συνδέσμου της Νίκης Βόλου. Ο λόγος για τον Στέφανο Χαραλαμπίδη, ο οποίος πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική την περίοδο 1987-88 πετυχαίνοντας 13 τέρματα.

 

Θεόδωρος Θεοδώρου, Στέφανος Χαραλαμπίδης, Ηλίας Καρακώστας, Ζήσης Λαγός.

Στην τιμητική εκδήλωση παραβρέθηκαν οι σπουδαίοι παράγοντες της Νίκης Βόλου, Ζήσης Λαγός, Θεόδωρος Θεοδώρου της διοίκησης του αείμνηστου Γ. Τραγουδάρα, που συνέβαλε τα μέγιστα για την τοποθέτηση του χόρτου (1η φορά στην ιστορίας της ομάδας), όπως και την σκεπαστή κερκίδα, το γυμναστήριο και το βοηθητικό χόρτο πίσω από την θύρα 3. Ένα έργο που έμεινε μέχρι σήμερα και θα το απολαμβάνουν οι επόμενες γενιές των Νικαιωτών.

 

 

Στέφανος Χαραλαμπίδης & Ηλίας Καρακώστας. Συμπαίχτες και φίλοι με τεράστια προσφορά στην ομάδα εκείνης της εποχής, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ο ένας δεινός σκόρερ και ο άλλος Αρχηγός ενωτικός και βαθιά συναισθηματικός στα αποδυτήρια.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου (μετά το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Ηρακλή), όπως και το παρόν έδωσε (εκ μέρους της ΠΑΕ του Κ. Καραγεωργόπουλου) ο παλαίμαχος Αρχηγός & σέντερ μπακ της Νίκης Βόλου και ηγετική μορφή του συλλόγου, Ηλίας Καρακώστας, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Χαραλαμπίδη από το 1988 μέχρι το 1990.

 

Ο Κ. Τέζας (εκπρόσωπος των Blue Angels) αποδίδει τιμητική φανέλα στον Στέφανο Χαραλαμπίδη για την προσφορά του στον σύλλογο. Δίπλα του Θ. Θεοδώρου και Ζ. Λαγός. Οι άνθρωποι που τον έφεραν στην Νίκη Βόλου.

Στην γιορτινή αυτή βραδιά παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ομάδας Μπάσκετ, Μπάμπης Τουτουτζόγλου, όπως και ο προπονητής, όπου μαζί με τον Ηλία Καρακώστα και τον Στέφανο Χαραλαμπίδη συζήτησαν για την ομάδα και τον αγώνα της Νίκης με τον Ηρακλή, αλλά θυμήθηκαν και τα ιστορικά ματς στην κλούβα με 5.000 κόσμο.

Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Θεόδωρος Θεοδώρου, Στέφανος Χαραλαμπίδης & Ηλίας Καρακώστας στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

 

 

Σε δηλώσεις του στο site του «Αθλητικού Κόσμου» μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Στέφανος Χαραλαμπίδης ανέφερε:

«Είμαι πολύ συγκινημένος που ξαναβρίσκομαι μετά από 33 χρόνια κοντά στον κόσμο της Νίκης που αγάπησα, λάτρεψα και υπηρέτησα πιστά μαζί με τον συμπαίκτη μου Ηλία Καρακώστα και τους παράγοντες Θεοδώρου & Λαγό, που με έφεραν στη ομάδα εκείνη την εποχή. Εύχομαι και οι σημερινοί ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου να αγαπήσουν την ομάδα μας από την καρδιά τους και την ψυχή τους, ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα όπως εγώ και ο Ηλίας, γιατί το αξίζει ο κόσμος της Νικάρας. Μία φορά Νίκη, για πάντα Νίκη! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την τιμή που μου κάνατε».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ