Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με στόχο ένα καθαρό σκορ κόντρα στη Γάνδη

Τη βελγική Γάνδη υποδέχεται απόψε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (19:45, COSMOTESPORTS 2 HD) στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Europa Conference League και ευελπιστεί να πάρει ένα σκορ που θα του δώσει το δικαίωμα να κάνει όνειρα για άλλη μια μεγάλη πρόκριση.

 

Η πολύ καλή πορεία του «Δικεφάλου» από τον Δεκέμβρη και μετά σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και το όνομα του αντιπάλου που δεν αποτελεί «φόβητρο» αποτελούν στοιχεία που κάνουν όλους στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο να είναι αισιόδοξοι. Αγωνιστικά ή άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που ετοιμάζεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Στο αρχικό σχήμα κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιερϊρίνια, στις θέσεις των χαφ ο Τσιγγάρας με τον Κούρτιτς και μπροστά τους ο Ντόουγκλας (ή ο Ελ Καντουρί), ενώ στην επίθεση θα είναι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς δεξιά, ο Μπίσεσβαρ αριστερά και σέντερ φορ ο Άκπομ.

Οι φίλοι του «Δικεφάλου» αναμένεται να γεμίσουν και πάλι (κατά το ήμισυ σύμφωνα και με την τελευταία ΚΥΑ) τις εξέδρες του γηπέδου και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες της ομάδας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο Πολωνός Μπαρτόζ Φρανκόφσκι ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαρτσίν Μπόνιεκ και Γιακούμπ Βίνκλερ ενώ 4ος θα είναι ο Κρίστοφ Γιάκουμπικ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ