Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ενισχύεται η Μπαρτσελόνα

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Οι ομάδες έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους όσον αφορά τις υποχρεώσεις τους. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την Μπαρτσελόνα από το να σχεδιάζει το μέλλον της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Ζεράρ Ρομέρο, οι Καταλανοί συμφώνησαν με τον Φρανκ Κεσιέ. Το συμβόλαιο του Ιβοριανού χαφ με τη Μίλαν λήγει στο τέλος της χρονιάς. Έτσι, η Μπαρτσελόνα κινήθηκε αστραπιαία και τον «έκλεισε» για την επόμενη χρονιά προλαβαίνοντας επίδοξους μνηστήρες.

Ο 25χρονος μέσος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει αναντικατάστατο κομμάτι στο κέντρο της Μίλαν. Παρόλες τις προσπάθειες των «ροσονέρι» όμως, δεν κατάφερε να πειστεί να παραμείνει κάτοικος Μιλάνου. Για την ακρίβεια, η Μίλαν πρόσφερε στον παίχτη συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Εκείνος όμως φέρεται να ζήτησε 8 εκατομμύρια προσθέτοντας και 2 ως μπόνους.

Αναπόφευκτα, λοιπόν, οι δύο πλευρές βρέθηκαν σε αδιέξοδο με τους «μπλαουγκράνα» να το εκμεταλλεύονται. Συνεπώς, η συνεργασία του Κεσιέ με την Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος. Λεπτομέρειες για την συμφωνία μεταξύ τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Να τονιστεί πως, σύμφωνα με δημοσιεύματα πάλι, η ομάδα του Τσάβι έχει συμφωνήσει ήδη και με τους Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα που επίσης μένουν ελεύθεροι προσεχώς από την Τσέλσι. Προς το παρόν, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από τις εμπλεκόμενες πλευρές. Μένει να δούμε επομένως αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ