Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με Χωριανόπουλο στον πάγκο

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος θα είναι ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του Άρη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα δει τον αγώνα από την κερκίδα, μιας και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Μάντζιος δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στους παρακάτω τέσσερις εντός έδρας αγώνες:

5η αγωνιστική:   Άρης-Απόλλων Σμύρνης 1-0.
22η αγωνιστική:   Άρης-Παναιτωλικός 0-0.
2η αγωνιστική πλέι οφ:   Άρης-Αστέρας Τρίπολης 2-0.
5η αγωνιστική πλέι οφ:   Άρης-ΠΑΟΚ 0-1.

 

Ας περάσουμε όμως στους εκλεκτούς του προπονητή των κίτρινων αν και είναι γνωστοί λίγο πολύ.

Στο αρχικό σχήμα, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν οι Γκάμα και Ματίγια, που έπαιξαν ως αλλαγή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.Φύλακας άγγελος του τέρματος θα είναι ο Κουέστα, με τον Σούντγκρεν να διεκδικεί θέση από τον Σάκιτς στο δεξί άκρο της άμυνας. Αριστερά θα αγωνιστεί η ο Γκάνεα ή ο Σάκιτς (εφόσον αγωνιστεί βασικός ο Σουηδός).Ρόουζ και Δεληζήσης έχουν το προβάδισμα, στις θέσεις των στόπερ, καθώς ο Μπεναλουάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ υπάρχει ως εναλλακτική μόνο ο νεαρός Μπαγκαλιάνης.

Πιθανών ο Τζέγκο να μείνει στον πάγκο για να αγωνιστεί βασικός ο Ματίγια, που όσο παίρνει αγωνιστικά λεπτά και βρίσκει ρυθμό, νοιώθει και πιο έτοιμος.Παρτενέρ του, θα είναι ο Σάσα.Στην επίθεση, ο Γκάμα είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα, ο Ματέο θα διατηρήσει την θέση του στο αρχικό σχήμα, όπως και οι Μπερτόγλιο-Μάνος, εκτός κι αν προτιμηθεί ο Μαντσίνι για φορ περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ