Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Άλωσε τον Βόλο!

ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ 0-1

3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και η ομάδα του Ηρακλείου πανηγύρισε τους πρώτους της τρεις βαθμούς καθώς πήρε το διπλό μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο!

Οι Κρητικοί πέτυχαν το γκολ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης! Ο στόπερ Διαμαντής με ωραία κεφαλιά ψαράκι έπειτα από κόρνερ νίκησε τον Κλέιμαν για το 0-1!

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει όμως η άμυνα του ΟΦΗ ήταν πολύ καλή και έκλεινε όλους τους κενούς χώρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος συνέχισε να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και έγινε περισσότερο πιεστικός όταν ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες ύστερα από την αποβολή του Λάρσον στο 77ο λεπτό!

Μπαριέντος, Μεσκίδα και Σιέλης δεν ήταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έτσι οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να γιορτάσουν το πρώτο τους τρίποντο!

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο (90’ Τσέλιος), Λούνα (84’ Ουές), Σιέλης, Εσκοβάλ (74’ Μεσκίδα), Ματίγια (46’ Β.Φερνάντεθ), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Π.Φερνάντες, Ντέλετιτς, Φαν Βέερτ.
ΟΦΗ: Στέφενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Διαμαντής, Θοράρινσον (68’ Στάικος), Βούρος, Μαρινάκης, Ντιουσέ, Μπουζούκης (59’ Καμάου), Μεγιάδο (80’ Γιαννούλης), Ντίκο (80 Θεοδοσουλάκης).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ