Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Διπλό» και δεύτερη θέση για την Καβάλα

Την ήττα του Πανδραμαϊκού στην Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε ο ΑΟΚ, που πέτυχε ένα σπουδαίο «διπλό» στην Αλεξανδρούπολη με σκορ 0-2 και αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

Στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού πέρα από μία καλή φάση για κάθε ομάδα, δεν είδαμε άλλες αξιόλογες φάσεις και γενικότερα καλό θέαμα. Στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Χρήστου Καρακώστα (και λίγο αργότερα του Μπαρέτα) η μορφή του αγώνα άλλαξε, με τον νεαρό Θεσσαλονικιό επιθετικό να δείχνει την κλάση του, δημιουργώντας αρκετές καλές φάσεις για την Καβάλα, προσφέροντας ταχύτητα και πάθος, συμμετείχε στο 0-2, ενώ του ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ (για επιθετικό φάουλ) για να κάνει το 0-3. 

 

Το φιλμ της αναμέτρησης:

  • Στο 7′ ο Σαλπιγγίδης σουτάρει και η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
  • Στο 11′ η Αλεξανδρούπολη θα απαντήσει, με το σουτ του Καρακασίδη να έχει την ίδια κατάληξη.
  • Στο 48′ ο Ρουμπιές αστοχεί από κοντά, σε μία μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.
  • Στο 55′ ο Μπατσαράς πετυχαίνει το 0-1 με ωραία κεφαλιά.
  • Στο 84′ ο Σαλπιγγίδης με ακόμα μία κεφαλιά ζευγαρώνει τα τέρματα της ομάδα του.

 

Αλεξανδρούπολη FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Σωτηράκης, Παπαγεωργίου, Ευθυμιάδης (81′ Μωραΐτης), Παπάζογλου (57′ Ράλλης), Πατσιώρας Α. (70′ Τσιτσεκίδης), Γκαϊδατζής, Τοπάλι (57′ Τρανόπουλος), Καρακασίδης.

ΑΟ Καβάλα (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης (81′ Γερογιάννης), Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης, Ρουμπιές (72′ Μπαρέτας), Ιορδανίδης, Κατσαμάγκας (61′ Καρακώστας).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ