Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νίκη με γκολ του νεαρού Δραμινού Ιωάννη Αλαγκιοζίδη! (Video)

Χάρη σε ένα γκολ του 19χρονου Δραμινού, Ιωάννη Αλαγκιοζίδη, ο Ορφέας Ξάνθης πήρε μεγάλη νίκη (2-1) κόντρα στον Πανδραμαϊκό, για την 10η αγωνιστική του 1ο ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

Ο υψηλόσωμος ταλαντούχος επιθετικός ήταν η χρυσή αλλαγή για τον Ορφέα, καθώς πέρασε στο παιχνίδι στο 64ο λεπτό και 16 λεπτά αργότερα (80′) με ωραίο πλασέ χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Παπαστεφάνου, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο επόμενο λεπτό (7′) με τον Αχαλινόπουλο.

 

Έπειτα από αυτή τη νίκη, η ομάδα της Ξάνθης ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους, ενώ η ομάδα από την Δράμα παρέμεινε στην 3η θέση με 19 βαθμούς.

 

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Γιωργούσης, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Αμανατίδης (64′ Αλαγκιοζίδης), Κουκουρίγκος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης (90′ Κόντο).

Πανδραμαϊκός (Στοίλας): Σολεϊμέζογλου, Μεντής, Ιγνατίου (77′ Ντόσης), Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας, Αχαλινόπουλος, Πινδώνης, Γιαννόπουλος (55′ λ.τρ. Χατζηκυριακού), Μπερούκας, Κουκόλης, Παυλίδης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ