Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Στα πράσινα για ακόμα μια σεζόν και ο Θουλιώτης

Η διατήρηση του απόλυτου ηγέτη και η μεθοδική δουλειά των “λύκων” που δείχνουν με κάθε τρόπο ότι κοιτούν μόνο την κορυφή.

Ο Ηλίας Θουλιώτης ήταν την περσινή σεζόν για τους ΎΛΤΕΞ Λύκους το απόλυτο νούμερο ένα. Καθώς, έφερε τον αριθμό στην πλάτη, ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας και ταυτόχρονα ο αρχηγός της. Ενώ είναι και μέλος του διοικητικού team της νεοσύστατης ομάδας. Γι’ αυτό και η διατήρηση του στην καρδιά του αγωνιστικού σκέλους του project ήταν πρωτεύουσας σημασίας όπως προκύπτει και από την χρονική στιγμή κατά την οποία ανακοινώθηκε.

Επίσης πρόκειται και για μια ακόμα κίνηση που δείχνει ότι σκοπός είναι η αγέλη που δημιουργήθηκε από τον πρόεδρο και εγκέφαλο του εγχειρήματος, Γιώργο Σιδερίδη, τον Ηλία Θουλιώτη και την υπόλοιπη παρέα να παραμείνει στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Είτε ακέραια είτε ίδια με πέρυσι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Προκειμένου στην ομάδα να προστεθεί πέρα από το υπάρχον ταλέντο και η απαραίτητη συνοχή που αποτελεί απαραίτητο στοιχείο μιας κορυφαίας πορείας. Όχι ευκαιριακά. Αλλά σε βάθος χρόνου.

Η ανακοίνωση

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό μας, Ηλία Θουλιώτη.

Ο τερματοφύλακας μας θα υπερασπίζεται την εστία μας και την νέα σεζόν, μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή χρόνια στην οποία χάρισε πολύτιμους βαθμούς και σήκωσε στο τέλος ψηλά το πρωτάθλημα.

Ηλία σου ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να ηγηθείς μιας εξίσου σημαντικής πορείας.”

 

Δείτε ακόμη:

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Διατήρησαν και τον Γρίβα στο ρόστερ

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Κράτησαν και τον Ευθαλίδη για άλλον ένα χρόνο

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Άλλαξαν σήμα και μπαίνουν ανανεωμένοι στη νέα σεζόν

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον κόουτς Καβαλιεράτο

ΎΛΤΕΞ Λύκοι: Αυτό το πρωτάθλημα είναι μόνο η αρχή

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ