Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

PFA Awards: Οι διακριθέντες στους άνδρες και η κορυφαία ενδεκάδα

Η απόλυτη κυριαρχία της Σίτι που υπέγραψε και ο Φόντεν, ο Πάλμερ που τελείωσε την μπλε ξηρασία και ο η υπέροχη της Άρσεναλ στους καλύτερους έντεκα.

Βραδιά βραβείων η χθεσινή για το αγγλικό ποδόσφαιρο, που συγκεντρώθηκε χθες (20/08) στην όπερα του Μάντσεστερ προκειμένου προκειμένου να απονεμηθεί από την PFA μια ακόμα σειρά βραβείων σε εκείνους που θεωρούν οι ειδικοί (ποδοσφαιριστές) ότι ήταν οι καλύτεροι τη σεζόν που πέρασε.

Τι είναι τα PFA Awards;

Η συγκεκριμένη διάκριση, η οποία φέτος αποδόθηκε για 50η χρόνια, θεσμοθετήθηκε τη σεζόν 1973-74 και αφορά την απόδοση των τιμών του “Καλύτερου Ποδοσφαιριστή” και πλέον και του “Καλύτερου Νέου Ποδοσφαιριστή” από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA/Professional Footballers’ Association) σε εκείνους που αυτή θεωρεί ότι τα τα αξίζουν.

Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς – Φιλ Φόντεν

Photo credits: Sky Sports Football (IG account)

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είναι πλέον ο “Παίκτης της Σεζόν” πέρα από το κοινό που τον ψήφισε προ μηνών για τα βραβεία της Premier League και για τους συναδέλφους του που του έδωσαν το χρίσμα μόλις χθες. Καθιστώντας τον, έτσι, τον τέταρτο “πολίτη” που λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση την τελευταία πενταετία και ταυτόχρονα τον πρώτο Άγγλο μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ το 2010 που επιβραβεύεται με αυτόν τον τρόπο τόσο από το αγγλικό πρωτάθλημα όσο και από την ένωση των ποδοσφαιριστών του.

Καλύτερος Νέος Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς – Κόουλ Πάλμερ

Photo credits: Sky Sports Football (IG account)

Άγγλος μεσοεπιθετικός είναι ο κάτοχος και του δεύτερου βραβείου που απέμενε χθες η PFA. Με τον Κόουλ Πάλμερ να γίνεται ο πρώτος παίκτης της Τσέλσι που λαμβάνει το βραβείο του “Καλύτερου Νέου Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς” μετά τον Εντέν Αζάρ το 2014.

Η Ενδεκάδα της Χρονιάς

Draw credits: PFA (IG account)

Ολοκληρώνοντας τώρα, όπως μπορείτε να δείτε, την τιμητική της στην “Ενδεκάδα της Χρονιάς” έχει εκτός από την πρωταθλήτρια Σίτι και η δευτεραθλήτρια Άρσεναλ, η οποία μάλιστα έχει τους περισσότερους παίκτες ανάμεσα στους έντεκα. Γεγονός που δεν είναι καθόλου παράταιρο αν αναλογιστούμε την πίεση που άσκησαν οι “κανονιέρηδες” στους “citizens” μέχρι και την ύστατη ώρα.

 

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα βραβεία της σεζόν (video)

Premier League: Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και η βαθμολογία (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ