Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναστάσης Μαντής: Ένα από τα μεγαλύτερα ευβοϊκά ταλέντα στην αγκαλιά του ΠΑΟΚ

Τα πρώτα χρόνια στον Ατρόμητο Σχηματαρίου, η ποδοσφαιρική ωρίμανση στον Ερμήλιο, η αρχηγία στη Μικτή Εύβοιας και η ευκαιρία για αγωνιστική εκτόξευση στον ΠΑΟΚ.

Ένα ακόμα παιδί του ευβοϊκού ποδοσφαίρου ζει πλέον το όνειρο του όντας από χθες μέλος ενός από τα κορυφαία προγράμματα ακαδημιών στη Ελλάδα τα τελευταία. Συγκεκριμένα, ο Αναστάσης Μαντής, αρχηγός μέχρι πρότινος της Μικτής Εύβοιας παίρνει τα ηγετικά χαρακτηριστικά και το ταλέντο και μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Αποτελώντας ένα ακόμα νέο πρότζεκτ που φτάνει στη συμπρωτεύουσα εντελώς συμπτωματικά την ημέρα που ο “δικέφαλος του βορρά” πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του. Αφήνοντας παράλληλα ένα δικό του παιδί, τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της παρουσίας στο κορυφαίο επίπεδο.

Που αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ για όλους και είναι μάλλον ο στόχος που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη σε αυτή την αέναη εξέλιξη της γραμμής της “ποδοσφαιρικής” ζωής. Η οποία για τον νεαρό Ανάσταση γράφει αυτή τη στιγμή πως έχει πιάσει τη δική του (πρώτη ελπίζουμε) κορυφή. Όπου έχει φτάσει μετά από μερικά χρόνια (λίγα μπροστά σε αυτά που έρχονται) σκληρής δουλειάς και προσπάθειας για κατανόηση της ουσίας του αθλήματος.

Τομείς στους οποίους σίγουρα βοηθήθηκε τα μέγιστα από τις ακαδημίες στις οποίες βρέθηκε μέχρι πρότινος. Οι οποίες του έμαθαν πραγματικά τι εστί ποδόσφαιρο και πως αυτό παίζεται σωστά. Όχι μόνο τεχνικά. Αλλά και ηθικά. Που είναι το σημαντικότερο.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Ερμήλιος για τη μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ

Ο Αναστάσης Μαντής είναι από σήμερα κι επισήμως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ακολουθώντας τα χνάρια του ετέρου ποδοσφαιριστή του Α.Σ.ΕΡΜΗΛΙΟΣ, Μίσχου Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης από πέρσι το καλοκαίρι!

Ο Τάσος αγωνίστηκε για δυο σεζόν στον Σύλλογο μας, προερχόμενος από τον Ατρόμητο Σχηματαρίου του συναδέλφου Νίκου Παπαϊωάννου, στον οποίο δικαίως ανήκουν τα εύσημα της ποδοσφαιρικής του παιδείας!

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την υπερηφάνεια που νιώθουμε όταν, οι κόποι των αθλητών μας, των γονέων τους (Διαμαντής Μάντης & Αγγελική Κόκκινου, Νίκος Μίσχος & Ουρανία Κωσταράγκου) των προπονητών και των παραγόντων του Συλλόγου μας, εξαργυρώνονται μέσω της προόδου και της καταξίωσης!”

 

Δείτε ακόμη:

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Ανακοινώθηκε από τη Βόλφσμπουργκ

Ανδρέας Ερμήλιος: Ένα “αστέρι” ανατέλλει στη Βαρκελώνη και το ευβοϊκό ποδόσφαιρο καμαρώνει για αυτό

Α.Σ. ΕΡΜΗΛΙΟΣ: Μια ομάδα που έχει μάθει να κοιτά και πέρα απ’ τις γραμμές

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ