Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Α.Σ. ΕΡΜΗΛΙΟΣ: Μια ομάδα που έχει μάθει να κοιτά και πέρα απ’ τις γραμμές

Η κοινωνία αποτελούσε ανέκαθεν έναν τομέα στον οποίο ο “Α.Σ. ΕΡΜΗΛΙΟΣ” επιχειρεί και επιθυμεί να αφήσει το δικό του αποτύπωμα.

Για αυτό και δεν μένει ποτέ αμέτοχος ως σωματείο όταν βρίσκει “κενό χώρο” στον οποίο μπορεί να παράξει είτε ένα “γκολ” είτε μια “ασίστ” ενάντια στα κοινωνικά ζητήματα. Στην κατεύθυνση αυτή μάλιστα κινείται και η συμμετοχή του μέσω του προγράμματος Soccer+ σε μια συνεργασία με τη Δομή “Εις το όνομα του Άλκη” που σκοπό την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Soccer+ και ο Α.Σ. ΕΡΜΗΛΙΟΣ νιώθουν ιδιαίτερη τιμή που συνεργάζονται με τη Δομή “Εις το όνομα του Άλκη”.

Περιληπτικά αναφέρουμε τους άξονες δράσεις του σπουδαίου αυτού Φορέα:

1) Να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη του Άλκη μέσα από μία σειρά σημαντικών αθλητικών και όχι μόνο ενεργειών.

2) Να παράσχεται βοήθεια και στήριξη σε θύματα οπαδικής βίας καθώς και να δημοσιοποιούνται τέτοιου είδους περιαστατικά. Απώτερος σχετικός στόχος η σύσταση παρατηρητηρίου για περιστατικά βίας.

3) Να αλλάξει η οπαδική κουλτούρα στη χώρα μας μέσα από ενέργειες που προάγουν την ενσυναίσθηση και το δικαίωμα στην πολυχρωμία και την ανάπτυξη διαύλου επικοινωνίας μεταξύ φιλάθλων-οπαδών διαφορετικών ομάδων.

Το Soccer+ και ο Α.Σ. ΕΡΜΗΛΙΟΣ, ως μέλος αυτού, θα είναι δίπλα στη Δομή με όλες τους τις δυνάμεις και θα κάνουν το παν για να συνδράμουν στην επίτευξη των ανωτέρω στόχων της.”

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ