Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Champions League: Τα ρεκόρ της πρώτης βραδιάς (videos)

Το Champions League ξεκίνησε και ήδη από το πρώτο βράδυ του είναι πολλές οι στιγμές που ξεχωρίζουν. Και ο λόγος είναι πέρα από τα γκολ και τα ρεκόρ που δημιουργούν ή σπάνε αυτά.

Ξεκινώντας βέβαια θα σταθούμε το main στατιστικό από το οποίο μετά θα προκύψουν και οι παράλληλες ιστορίες που θα ντύσουν αργότερα το κείμενο μας. Το οποίο μέσα από τα τέρματα με τα οποία θα ασχοληθεί θα ταξιδέψει στα περισσότερα από τα σημεία της Ευρώπης που βρεθήκαμε χθες βράδυ.

Stat credits: OneFootball (IG account)

Όπου για αρχή θα πούμε ότι δεν μας άφησε να ησυχάσουμε από τις 20:00 μέχρι και τις 00:00 που η βραδιά ολοκληρώθηκε. Κι αυτό γιατί αν και τα ματς ήταν μονοψήφια τα γκολ ήταν τόσο πολλά (4,66 ανά παιχνίδι) που πλημμύρισαν με ενημερώσεις το κινητό μας.

Photo credits: Bleacher Report Football (Facebook account)

Γεγονός βέβαια για το οποίο ευθύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο αγώνας ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι οποίες μαζί πέτυχαν τα 11 τέρματα από τα 26 της πρεμιέρας. Με τους “Βαυαρούς” μάλιστα να πετυχαίνουν και τα περισσότερα γκολ που έχει βάλει μια ομάδα σε μια αναμέτρηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σπάζοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ που ανήκε και πάλι στους ίδιους (8-2 vs Μπαρτσελόνα – προημιτελικά Final 8 Λισαβόνας). Οι οποίοι και αυτή τη φορά ήταν κυριαρχικοί. Σε τέτοιο βαθμό που ο Βίνσεντ Κομπανί έφτασε να αλλάξει τερματοφύλακα στο ημίχρονο. Ρίχνοντας στο ματς τον Ουλράιχ στη θέση του επιπόλαια τραυματισμένου Νόιερ. Σε μια κίνηση που πρώτα ξένισε, έπειτα βοήθησε την αντίπαλο να επιστρέψει και τέλος άναψε ξανά στο φουλ τις μηχανές της επίθεσης. Όπου προεξάρχοντος του Χάρι Κέιν παρέδωσε ένα ακόμα masterclass άμεσης απεμπλοκής από μια αναμέτρηση με μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων.

Photo credits: Fabrizio Romano (Facebook account)

Τι έκανε όμως ο Άγγλος φορ και ξεχώρισε ανάμεσα στους τόσους σκόρερ των Γερμανών; Πρωτ’ απ’ όλα έβαλε τα περισσότερα γκολ (4). Φτάνοντας τα 33 συνολικά και μέσα από αυτά στην πρώτη θέση της λίστας με τους ομοεθνείς του που έχουν σκοράρει στο “τουρνουά των πρωταθλητών”. Ενώ ταυτόχρονα ανέβηκε και από τη 10η θέση στην 5η (Μαζί με τον Λουίς Φίγκο) των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα πέναλτι στο Champions League.

Το top 5 των ποδοσφαιριστών με τα περισσότερα εύστοχα πέναλτι στο Champions League

Στο οποίο μέσα σε όλους την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν οι Μίκαελ Ολίσε και Έντρικ. Με τον πρώτο μάλιστα να γίνεται ο Γάλλος που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα δύο ή περισσότερες φορές μετά τον Τιερί Ανρί το 1997.

Που ήταν και η χρονιά κατά την οποία ο Πίτερ Οφορίκουε στοιχειοθέτησε σε ηλικία 17 ετών και 194 ημερών το ρεκόρ του νεότερου μη Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή που έχει πετύχει τέρμα στη “διοργάνωση των αστεριών”. Κορυφή που δεν κατάφερε να κάνει δική του ο Έντρικ. Ο οποίος με το γκολ του απέναντι στη Στουτγκάρδη έγινε ο δεύτερος της συγκεκριμένης κατηγορίας σε ηλικία 18 ετών και 56 ημερών.

Photo credits: Fabrizio Romano (Facebook account)

Ηλικία κατά πολύ μικρότερη από εκείνη του μυαλού των “Μαδριλένων”, Λούκα Μόντριτς, που έγινε με την ασίστ του στον Ρούντιγκερ ο τρίτος (πίσω από τους Γκίγκς και Καρμπόνι) γηραιότερος (39 ετών και 8 ημερών) που δίνει τελική πάσα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Photo credits: Squawka Football (Facebook account)

Το κοινό της οποίας μοίραζε την ίδια στιγμή το βλέμμα του εκτός από το Μόναχο και τη Μαδρίτη και στο Μιλάνο. Όπου η Μίλαν μπήκε στη διαδικασία να δοκιμάσει από πάρα πολύ νωρίς (3′) τις αντοχές της Λίβερπουλ. Που στην αναμέτρηση που ακολούθησε την πρώτη της ήττα είχε να αντιμετωπίσει και ένα γκολ τόσο νωρίς. Το οποίο βέβαια όπως αποδείχθηκε δεν την εμπόδισε σε τίποτα να κερδίσει μια ακόμα φορά στο “San Siro’ (4/2008, 2021, 2022, 2024) και να καταστήσει έτσι τον εαυτό της την ομάδα που έχει κερδίσει τις περισσότερες φορές εντός έδρας τους άλλοτε κραταιούς “Ιταλούς”. Που χθες ανήκαν στην πλευρά των χαμένων.

Photo credits: Squawka Football (Facebook account)

Που από την απέναντι όχθη κοιτούσαν οι “γιουβεντίνοι” συμπατριώτες τους. Οι οποίοι χάρη στο πολύ όμορφο γκολ του Κενάν Γιλντίζ (πρώτο γκολ του νέου Champions League) κλείδωσαν από πολύ νωρίς την πρώτη τους νίκη (3-1) στη διοργάνωση. Με τον ποδοσφαιριστή κιόλας να γίνεται ο νεότερος “μπιανκονέρο” και ο νεότερος Τούρκος (19 ετών και 136 ημερών) που σκοράρει σε αυτή.

Photo/Stat credits: Squawka Football/LiveScore (Facebook account)

Που, τέλος, ξεκίνησε με την Άστον Βίλα και τον Ουνάι Έμερι να παίρνουν τα δικά της εύσημα. Διότι οι μεν “χωριάτες” πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο Champions League έδειξαν να μην επηρεάζονται από το άγχος του ντεμπούτου και έγιναν η τέταρτη αγγλική ομάδα που παίρνει τη νίκη στη διάρκεια αυτού. Το οποίο ο προπονητής της έχει πραγματοποιήσει σε έξι διαφορετικούς πάγκους.

 

Δείτε ακόμη:

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Αυτοί είναι οι ατελείωτοι βαθμολογικοί πίνακές τους

Premier League: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

Μπάγερν Μονάχου: Πάει για την έκπληξη με Κομπανί

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ