Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ασίστ» στην Ιατρική

Στην καλύτερη του σεζόν στα Ευρωπαϊκά γήπεδα του Μπάσκετ, ο 30χρονος Άαρον Κράφτ αποφάσισε να αλλάξει ρότα στη ζωή του.Φαίνεται πως ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής χόρτασε τον αθλητισμό και του άνοιξε η όρεξη για την Ιατρική.Εμάς πάντως το επίθετό του, μας άνοιξε ήδη την όρεξη για μια νόστιμη μαγιονέζα.

 

Ο εξαιρετικός γκαρντ από το Οχάιο, ο οποίος στην τελευταία του σεζόν (2020) ήταν 1ος σε ασίστ & σε κλεψίματα στην διοργάνωση του Eurocup με τη φανέλα της Ιταλικής Τρέντο, φεύγει στο απόγειο της Μπασκετικής καριέρας του και επιστρέφει στην πατρίδα του, ώστε να ενταχθεί στην Ιατρική σχολή του Οχάιο Στέιτ.

Η αλήθεια όμως είναι πως ο Κραφτ είχε πάρει εδώ και καιρό αυτή την απόφαση, την οποία επισημοποίησε με μία ανάρτησή του στο Twitter:

«Από παιδί είχα πάθος με την Ιατρική.Αγαπούσα τα μαθηματικά & τις επιστήμες και μου αρέσει το γεγονός πως μπορώ να συνδυάσω ταλέντο & αφοσίωση.Στο τέλος, θέλω να είμαι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης, που κυνηγούσε την μπάλα.
Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και την κοινωνία.Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις αυτό, αλλά ο δρόμος της ιατρικής είναι αυτός που μου ταιριάζει καλύτερα και μου δίνει την ευκαιρία να ζω μία ζωή, που δεν είναι επικεντρωμένη μόνο σε μένα».

Respect από εμάς για το σκεπτικό του & την θέληση του να βοηθάει ανθρώπους.Το αξίζει και το άξιζε με το παραπάνω… και σαν μπασκετμπολίστας και κυρίως σαν άνθρωπος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ