Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ετοιμοπόλεμος…

Προετοιμάζεται πυρετωδώς η ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των Play- Off της Super League.

Στο πράσινο στρατόπεδο τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Μαουρίσιο και αν αυτός θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Ο Λάζλο Μπόλονι θα περιμένει μέχρι τελευταία τον Πορτογάλο μέσο (έδωσε και χθες το παρών στη προπόνηση), για να δει πως θα καταστρώσει τα σχέδια του για το ντέρμπι με τον δικέφαλο του Βορρά, αφού θα του λείπουν από την μεσαία γραμμή ήδη οι Βέλεθ (κατά συνθήκη εξάρι) και Σανκαρέ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα προσπαθήσουν να δώσουν το παρόν την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ απών πάνω από τρείς μήνες είναι ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Κουρμπέλης.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι μόνο το τρίποντο, μετά την απώλεια βαθμών στη έδρα του Αστέρα στη Τρίπολη την 1η αγωνιστική. Οι πράσινοι θέλουν να πάρουν ένα εισιτήριο για την Ευρώπη, που τους λείπει τα τελευταία 4 χρόνια και το μόνο που μένει είναι να φανούν πιο αποτελεσματικοί στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος των Play-Off.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ