Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Με απουσίες ενόψει Πας Γιάννινα

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στον ΟΦΗ συνεχίζεται, αφού βγήκαν νοκ άουτ επιπλέον δύο ποδοσφαιριστές.

Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν ήδη πολλές και βασικές απώλειες όπως είναι αυτή των Ναμπί, Γιαννούλη , Σωτηρίου, Ντε Γκούσμαν και Τσιλιανίδη. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είχε επιστρέψει αλλά στάθηκε πάλι άτυχος καθώς υπέστη υποτροπιασμό στο γόνατο.

Παράλληλα οι Κρητικοί είχαν μαζεμένες επιστροφές των Σακόρ, Βούρου και Νέιρα, εκ των οποίων Νέιρα και Βούρος ένιωσαν ενοχλήσεις και τέθηκαν εκτός πλάνων, ακολουθώντας ατομικά προγράμματα.

Πρόσφατα ο ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει άλλες δύο βασικές παρουσίες, αυτή του νεόφερτου Λουκ Καστάνιου για τον οποίο τελείωσε η σεζόν και του Πασχάλη Στάϊκου, που υπέστη ρήξη χιαστού.

Στο αναμενόμενο παιχνίδι με τον Πας το Σάββατο ( 3/4) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out ,εντός έδρας του ΟΦΗ, μέλλεται να συμμετάσχει στην αποστολή ο Χουάν Νέιρα και με λιγότερες πιθανότητες ο Πραξιτέλης Βούρος.

Όσον αφορά την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη θα κατεβει στο Ηρακλείο αμφότερος με απουσίες, καθώς εκτός τέθηκαν οι Εραμούσπε και Κρίζμαν, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Για το τέλος να υπενθυμίσουμε πως την περυσινή σεζόν στον αγώνα αναμεταξύ τους εντός έδρας του ΟΦΗ σε κανονική περίοδο, οι Κρητικοί είχαν επικρατήσει απέναντι στον δυνατό Πας Γιάννινα με 2-1, καταγράφοντας μάλιστα και την πρώτη εντός έδρας νίκης τους, μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ