Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

“Κατασκηνώνει” στην Αθήνα ο Δικέφαλος!

Έτοιμος για την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων είναι ο Δικέφαλος του Βορρά,αρχής γενομένης απο το Κυριακάτικο ντέρμπι στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό στις 4 Απριλίου.Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ και μετά απο τρείς μέρες θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ,για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου την ΑΕΚ (7/4).

Με τον “Δικέφαλο” να έχει μπροστά του δύο παιχνίδια στην Αθήνα αρχικά και στην συνέχεια ένα τρίτο,στην Τρίπολη,οι “ασπρόμαυροι” πήραν την απόφαση να μην επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη μετά το κυριακάτικο μάτς (15:00).

Η ομάδα θα παραμείνει, όλες τις μέρες εκεί και σύμφωνα με πληροφορίες, θα προπονείτε στο γήπεδο του Ατρόμητου που και παλαιότερα έχει διευκολύνει τους Θεσσαλονικείς.Ο Δικέφαλος θα επιστρέψει,στη βάση του μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ γλιτώνοντας έτσι την επιβάρυνση του ταξιδιού που θα έπρεπε να κάνει μέσα στην εβδομάδα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη,με μια προπόνηση και μετά ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίχτες του,θα πετάξουν αεροπορικός για την πρωτεύουσα.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ