Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δύσκολη έξοδος στη Νίκαια

Τον Ιωνικό Hellenic Coin αντιμετωπίζει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ σήμερα(3/4, 17:00) στην Αθήνα για την 20ή αγωνιστική της Basket League και θέλει να δώσει συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

Ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς Κακλαμανάκης και Λοβ ξεπέρασαν τα προβλήματα μικροτραυματισμών που αντιμετώπισαν μέσα στη βδομάδα και τους άφησαν έξω από την προπόνηση της περασμένης Τρίτης.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες το τελευταίο διάστημα αλλά σ’ αυτό συντελεί αναμφίβολα και το ποσό που συγκεντρώθηκε από την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ. Όπως ανακοίνωσαν οι ασπρόμαυροι αυτό αγγίζει τις 500.000€ και με τον επικείμενο διπλασιασμό που έχει υποσχεθεί ο μεγάλος άνδρας της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και δείχνει τη συσπείρωση που υπάρχει στο σύλλογο αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο.

Στον αντίποδα ο Ιωνικός έχοντας ένα ιδιαίτερα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο έχει ήδη εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή του και κοιτάζει ψηλότερα στις θέσεις των play-off. Η Αθηναϊκή ομάδα έχει ρεκόρ 4-5 στην έδρα της και θέλει σίγουρα να το βελτιώσει αρχής γενομένης με το σημερινό παιχνίδι.

Αναμένεται μια δυνατή αναμέτρηση οπότε όσοι φίλοι των δύο αντιπάλων αλλά και του αθλήματος θέλουν να την παρακολουθήσουν πρέπει να συντονιστούν στις 17:00 στο ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ Sports / ERTFLIX της Δημόσιας τηλεόρασης.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ