Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πράσινη Μέρα (Videos)

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός άφηνε άφωνη ολόκληρη την Ευρώπη, κερδίζοντας μέσα στον πανίσχυρο Άγιαξ με σκορ 0-1, για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης(αήττητος εκείνη τη σεζόν και την προηγούμενη). Με την αλήστου μνήμης κούρσα του Γιώργου Δώνη και το υποδειγματικό πλασέ του Κριστόφ Βαζέχα οι πράσινοι, πήραν ένα διπλό που δε θα ξεχάσουν ποτέ οι οπαδοί της ομάδας και ειδικά οι 5000 πιστοί που είχαν δώσει το παρών στο Άμστερνταμ.

Την ίδια μέρα μετά από 6 χρόνια ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει έναν ακόμα ευρωπαϊκό άθλο απέναντι στη Μπαρτσελόνα, με το ίδιο σκορ 1-0, αυτή τη φορά στην δική του έδρα με σκόρερ τον Άγγελο Μπασινά από τα έντεκα βήματα. Η ιαχή ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ακούστηκε για ακόμη μια φορά από τα χείλη των πιο περήφανων φιλάθλων, εκείνης της περιόδου, της Ελλάδος.

Υπάρχουν όμως δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν παρών και στις δυο αυτές βραδιές, ως ηττημένοι. Οι Φρανκ Ντε Μπουρ και Πάτρικ Κλάιφερτ έφυγαν και τις δυο φορές με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο, σίγουρα δε θέλανε να συναντάνε τον Παναθηναϊκό τέτοια μέρα.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που μας έχει κάνει υπερήφανους στη Ευρώπη και θέλουμε να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ